Mottó

Noémi, fondold meg, hog elhagyod a színeket. Zavaróak, gyengítenek, a közlést lehozzák a földre, és hibaként jelentkeznek. Ha ez egy fekete-fehér kép lenne, az sok gondolatot hozhatna magával, így meg egy tükröződésben készített önkép, nem több. Lehgyél bátor. (hegyi)

Hozzászólások

93
Értékelem!
61
Értékelem!

Megpróbáltam elkészíteni még egyszer ezt a képet, fegyelembe véve a meglátásaitokat.
Érkezik.

A lámpát kiiktattam, mitöbb kihasználtam háttérfénynek. A kézmozdulatot meghagytam, már amennyire sikerült és egy jobban rajzoló felsőre cseréltem a pólót. Átváltottam álló formátumra, ami valóban jót tett, és mivel képeket akartam háttérként, a zongora sík lapját is kitapétáztam fotókkal. Sámli helyett, egy kép alá rejtett fadarabbal döntöttem meg a tükröt, mert már eredetileg is 2 matrac volt a kanapén... A gép mögül kijöttem, ami ugyan már átlendített a 2. leckébe, de kibírom. :)

Alapötlet: mivel még nincsenek fent a polcok a nappali falán, így a képeket sem tudom addig felrakni, ezért a zongorán várakoznak. Egy nap valahogy odakerült a tükör is, én meg elsuhantam előtte. A sok fekete-fehér kép és képkeret között a bőr volt az egyedüli szín. Olyan volt, mintha az élettelen világból kilépne valami élő, és ez érdekesnek tűnt. Fényképező a fotói között,ez jó lenne önportrénak - valami ilyesmi. De nem volt kellőképpen kidolgozva.
Köszönöm a figyelmet!

78
Értékelem!

"kapva tűzött haj" - ezért a kifejezésért megérte ez a kép, még ha amúgy nem is sikerült annyira! :)
De tovább dolgoztam rajta! :)

72
Értékelem!

Nagyon elbújsz, nem kéne! :) Van egy szép mozdulatod, tetszik a kapva tűzött hajad, szép, ahogy a nyakadon kirajzolódnak az inak - ennyit kapok Belőled. Ront a nagy fekete masina, mert mindent eltakar, a gépet fogó kicsit görcsös kezed feszültéget hoz, a belógó lámpa sem szerencsés, ahogy mondják is. Nekem túl széles is most mindkét oldalra, picit oktalannak tűnik ez a szélesség. Azt gondolom, hogyha a masinát picit leviszed, lámpatestet kitakarod, kicsit közelebb mész, vagy felállsz egy sámlira, hogy fentebb kerülj a fotón, akkor nagyon ott leszel.

69
Értékelem!

Szép, főleg a tükör háttere megfogó számomra. Azzal a lámpával én sem vagyok teljesen kibékülve, bár annak is szép a formája, és illik is a képbe, csak úgy érzem, hogy nem jó helyen van. Talán, ha más a szög, akkor máshogy is esik... vagy nem tudom! :)

98
Értékelem!

Csak így olyan mintha Belőled állna ki, szerintem jobb lenne lámpa nélkül :)

61
Értékelem!

Van a sorozatban olyan kép, ahol kiküszöböltem a mennyezeti lámpa látványát, de úgy túl nagy üres tér van a fejem fölött, így viszont kitöltjük az ovális formát, ezért döntöttem emellett (meglehet, hogy rosszul:) )

58
Értékelem!

Noémi, nekem tetszik ez a kép. Kicsit olyan mintha felsorakoznál a fotók közé mint egy balerina... Annyira szép a kézmozdulat, mintha művészi táncot néznénk.
Viszont arra bíztatnálak, hogy a tükör pici elfordítsával ismételd is meg a képet, hogy a lámpa ne rontsa el az összhatást.

Új hozzászólás