Mount Usher GardensMount Usher GardensMount Usher Gardens

A természetfotó leckébe csak nehezen fér be, merthogy ez épített kert, Írország egyik legszebb kertje. Robinson stílusú, ami nem a hajótörött Robinzon után kapta a nevét, hanem William Robinson után, aki rájött, hogy a kert a legszebb, ha olyan, mintha csak úgy maguktól nőttek volna pont oda és pont úgy a növények, hogy szép legyen.

Hozzászólások

0
Értékelem!

Nagyon szép ez a kert, szinte hihetetlen, persze de tudom, hogy hihető, főleg ha Te fotózod, tudom, hogy nem a csuszkákkal érted el a hatást, ami itt megvan. Az elsőben a húzó leginkább a színdinamizmus, de az utolsóban a formai dinamizmus is megjelenik és szinte negatívban rajzolódik fel a harsányságában is nyugodt kert képe előtt. Tetszik!

0
Értékelem!

Én nem gerjedek a táj- és növényképekre, ahogy a cápapornóra sem, de ezeket többször megnézegettem, hosszabb ideig, és nem tudom, hogy a színek, vagy a formák, vagy ahogy az első képen középen a hiány rajzol ki egy sziluettet, vagy az utolsón egy kontrasztanyaggal kitöltött koszorúérhálózat kúszik rá a vörösökre, de rákívántam, szeretnék odamenni és eltölteni a ráérős időt, és nem az Aldiban azt nézegetni, hogy már a sima tejeknek is későbbi a lejárata, mint a projekthatáridőm.

0
Értékelem!

Nagyon szépek a színek! Viszont valamiért olyan, mintha mind a három kép dőlne, lehet azért, mert dől is.

0
Értékelem!

Nagyon szép a táj, de nekem csak az utolsó kép mesél. Az már nemcsak eyecandy. Valószínűleg az érdekes fa teszi látványossá, mozgalmassá, tetszik, ahogy keresztbe nyúlik a képen.

Új hozzászólás