Tényleg szorgalmi :) Érdekel a mozgókép, de csak most jutottam olyan programhoz, ami kezeli az mp4-et. Meg aztán eddig nem csináltam ilyesmit. (Légyszi, ne legyetek túl kritikusak :) Most kísérletezgető, keresgélő, próbálkozó fázisban vagyok.

Hozzászólások

25
Értékelem!

Kedves Mariann!
Jó ötlet, jó megvalósítás. Remek kis videót látunk. Szépen tagolt, kamera mozgásokkal teletűzdelt, nem unalmas filmecske. Nekem csak 1 icicpici észrevételem lenne, sajnos a pont az előbb említett kamera mozgásokkal, kapcsolatban. Alap szabály, "mozgásba nem vágunk". Ez így lehet, hogy durván hangzik, de arról van szó, hogy a mozgás végén, tartsuk ki egy kicsit a kamerát, legalább 1-2 másodpercig, ne mozduljunk bele.
Amit most írok, olyat nem láttam a videódban, csak itt szeretném megemlíteni. Gyakori hiba, hogy elindulunk egy mozgással, és közben rájövünk nem is ezt akartuk. Hopp-hopp, visszarántjuk és elindulunk a másik irányba. Nem jó, megoldás. ha már elkezdtünk egy mozgás, lehet akár egy effekt is, fejezzük be azzal, hogy megállunk egy pillanatra.
Összefoglalva: Tetszett a filmecskéd. Köszi!

Új hozzászólás