Hozzászólások

13
Értékelem!

Igyekeztem nem "belelátni, hanem "kiolvasni". Dolgoztam ilyen "környezetben" (munkahelyen, csapatban) az olajos-vas jellegzetes "szagát" nem lehet elfelejteni.

13
Értékelem!

Köszönöm. Minden kép annyit ér amennyit a néző belelát a képbe szerintem, és ez független az alkotó szándékától. Azt hiszem, Te látod, hogy miért készült el ez a fotó.
Van úgy, hogy egy elképzelés éveket várat magára, mire megvalósításra kerül, ez is egy olyan kép, csak itt még szerencsém is volt a munkatársakkal, a környezettel. Ami a háromszögre komponálást illeti a sietségben eszembe sem jutott, nem is érzem, hogy stabilabbnak kéne lennie.

14
Értékelem!

Kedves Feri!
Erről a fotódról, nekem, a híres kínai "munkavédelmi szobrocskák" jutnak az eszembe: Nem lát, nem hall, nem beszél. (Gondolom ez is volt a cél) A "majmocskák", XXI-k századi, installációja, érdekes képzelettársításokra ad lehetőséget.
Szépen felosztottad a kép terét. A fő alakok hármas egysége (az egymáshoz való közelségük), egy szorosabb "baráti-munka" kapcsolatra utal, amiben Te mint a kép készítője lennél a negyedik. Van benne komolyság, van benne humor. Ennyi cinikusság meg kell az élethez.
A három alak, ugyan egy zárt egységet alkot, talán érdemes lett volna egy kicsit, magasabbra tetti a középső alakot, hogy a háromszög kompozícióval, még nagyobb stabilitást adj a képnek. Szépen zártad a teret az ablakok sötétebb foltjaival, "jó helyén" (nem elírás) vannak az alakok. A durva simaságú fal, a rácsos-megfolyt ablakok, a lepukkant, leizzadt "trendi" rucik, igazi melós feeling, ahol nem a szagod, számít, hanem a hozzáállásod a melóhoz. Az elnagyolt "pelenka öltéses" kockás inget, egyenesen imádom.
Tetszik!

Új hozzászólás