A munka és az élet egyensúlya

A 2. lecke épület vagy beltér kellene legyen. Hát ezen a képen csak mutatóban van épület, de nem az hiányzik a leginkább róla. Szerintem ugyanakkor mégis sokunkról szól. Vagy csak én képzeltem bele. Amúgy HDR kép, épp ilyet sikerült készíteni, de nem nagyon tér el attól, amilyen a normál kép lett volna, elég kiegyenlítettek voltak a fényviszonyok. A XIII. kerület egy ipari-vasúti területén készült 2019. márciusban, simán csak erre mentem haza, mert hogy gyalog járok munkába és vissza.

Egyrészt nagyon kedvelem a képaláírásaid. Hangulatosak, leíróak és személyesek is. Nem akarsz te esetleg rádiózni? Nálunk azt is lehet. Szóval a kép is jó. Valóban, a hiány maga és a környezet viszonya jól tud hatni ránk, nem kell keresni azt, miért készítette a fotós. A HDR is jót tett itt, szóval egészében tetszik. Várom a folytatást, meg még az első leckére is jöjjenek képek. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Örülök, hogy hasznát vetted. Most már csak felvételről, de meghallgatlak majd.

Az orosz futurizmusról szóló Törökösenemhez ezt a fotódat választottam ajánlóképnek, köszönettel.

Hát, pl kereshetsz engem is, de a rádió adásvezetője Török József. Neki is van műsora, ott is megtalálod, vagy a radio kukac latszoter.hu címen is. Egyébként a komment a rádiósnak is és a fotósnak is segít, ha írsz, hogy hallottad, láttad, ez vagy az a gondolatod.

Köszönöm az értékelést. De, szeretnék rádiózni, mostanában a podcast, rádió forog a fejemben, jólesne elmondani vagy megkérdezni ezt-azt. Hallgatom is itt az adásokat, a legtöbbet nagyon érdekesnek találom, csak az élő adás időpontjában nem vagyok gépnél általában, így a chat kimarad sajnos. De majd rárepülök idővel erre is. Kit és hogy kell keresni a rádiózás kapcsán?

Új hozzászólás