néhai mosókonyha

Bajok vannak, és én igazán próbálom azt átnyomni, hogy olyan nincs, hogy valami úgy jó, ahogy találod. Alapnak jó kiindulás lehet, de kell vele molyolni, rendezni. Enélkül nincs kép. Itt egyrészt fenn sok a felesleg. Másrészt az ajtóról a papírt le kell tépni, az üres üdítős flakonokat kivenni, a vödröt is, vagyis minden mást, mint ami a fő téma, mert a környezet enélkül is hordozza majd azt, amit akarsz, de kevéssé izgága módon, és nem kezdem el vakarni a fejem, miért fontos a szemét fotózása, mert egyből lehet majd érteni. Igyekeztem valamit csinálni, persze ezt PS-ben meló kiszedegetni, nézd el, de talán érthető lesz. És igen, még egy, amit nem tudtam már megcsinálni, azt a mosógépet kicsit elforgatod a faltól felénk, és máris ő lenne a főszereplő. Szóval rendezz! (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Gondolkodj filmben, mi a sztori, kik a szereplői, ki a főszereplő, mit mond, mit cselekszik. Akkor is, ha a főszereplő egy mosógép.

Áááh, oké megvan így a dolog, köszönöm! Tanulságos. Azt biztosan mondhatom, hogy a készítésnél ezek a dolgok nem szaladtak végig a fejemben. A helyszínen kell sokkal összeszedettebbnek lenni. Lassítani, ezek után. Egyébként sem lenne baj. Az utómunkák miatt ne aggódj Zsolt az üzenet átjött és az a legfontosabb.

Úgy érzem,egy picit még jobbra kellett volna mozdulnod, fentről talán picit vágni, és a vödröt talán kitenni onnan...

Vannak olyan helyek amikor egy épületet a lakói úgy hagynak ott, mint egy befejezetlen mondatot. Ez a kép is ennek állít emléket. Engem mindig megrendítenek ezek a fura helyzetek.

Új hozzászólás