Nemi jellegekHegyi Zsolt-2012.09.13. 12:58Hegyi Zsolt-2012.09.13. 12:58

Nemi jellegek
Nemi jellegek
Nemi jellegek

Zoli, az a helyzet, hogy engem a közelik nem fognak meg, azokban nem érzek semmi vonzót vagy olyat, ami miatt nézegetném. Viszont a harmadik kép, a teljes virág az igen, az döfi! Max annyi, hogy fél centivel feljebb kerülve a virág az egész kompozíció nyugalmasabb lenne, így most picit a fenti tér nem olyan nagyon érthető, miért annyi és miért úgy. De a színek, a forma, a fények izgalmasak és na ebben, ebben a harmadikban van szürreális, van erotika, ez akár plakát, akár cd borító lehetne. És akkor kérdezem én, ilyenkor mi a helyzet? Mert oda kell eljutni, hogy a két másik hiába volt ötletadó, de elvérzett az úton, szóval azt a harmadik viszonylatában nem használnám. Akkor most hogy csillagozzak? Önző módon a hármasra legyen meg a 3, vagy legyek kemény és mondjam azt, hogy ezt neked kellett volna rostálni és így csak 1? Önző leszek most még, de későbbiekben inkább szigorú. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Ja, éreztem, hogy az egész ott van, de gondoltam, hogy van a részletekben is annyi szaft, hogy íze legyen, aztán nem tudtam lemondani az elképzelésről. Kösz az őszintét.

Hát, nem tudom melyik az eleje, bal oldalról van egy kép róla, iderakom, igen, egész más formája van. Nem ismertem ezt a virágot, tarlón láttam, ott tömegével volt aratás után, útszélén vagy erdőben én nem találkoztam vele. Elég picike is, 1 cm körüli az egész, eredetileg olyan kék, mint a búzavirág.

Virág hátulról.

:) Tényleg nem lehet nem észrevenni a címválasztás okát. Bár míg az első képen formai hasonlóság tapasztalható, a második, vagy inkább a harmadik fotón a funkcionalitás a kapcsolópont. Nagyon szívesen megnézném előről is a virágot, van egy olyan érzésem, hogy a Fal c. filmben látható zseniális formajellegek visszaköszönnének itt.

Új hozzászólás