2. lecke, amelyben fent nevezett megmutatja arcát és növényismeretét - ahol halk, ott bocs.

Kedves Noémi, egy disznót azért kapsz, mert mozgóképben és történetben jelenítetted meg az egészet, egy disznót a vágási és szerkesztési munkáért, fél disznót forgatás miatti növény ültetések okán, mert látszik, hogy egy addig üres építesi telket ültettél be, fél disznót pedig a genetikai módosításokért, mert ezek tényleg különlegesek, - kár, hogy még a terméseit nem látjuk a növényeknek. Végül egy disznót az öniróniáért és a színészi munkáért. Ez összesen három disznó, külön kiemelendő a nézők felé működő finom mimika, arcjáték. (szőke) értékelés:

Hozzászólások

Noémi,nekem tetszett ez a portré.
Ha spontán jönnek "belőlled"ezek,amit ebben a filmben láttam,nagyon eredeti vagy!!
Ha tudatosan,csináltál neki forgatókönyvet,akkor tudatosan vagy eredeti alak!...
A kakas bekukorékolása egy kicsit bezavart:)akkor hirtelen nem tudtad mit mondhatnál,pedig megérdemelt volna egy kis átszerkesztést...kb így:"a szomszéd pávafarkú galambjai most párzanak;)....
Tetszett!!
Sok sikert!

kétszer kettő néha öt - ezek szerint. meg az is van, hogy én mondtam Bandinak, hogy akkor most négy disznó, de azt mondta, hogy én nem tudok számolni. és akkor összeszámoltam újra és arra jutottam, hogy biza bár szerintem mintha négy lenne, de Szőke meg erősen három disznósra vette a dolgot. szóval három. vagy négy. majd kiderül, ha megkérdem tőle. az tuti, hogy azt fogja mondani, hogy naná, hogy én írtam rosszul.

Az ofőtől már hallotunk olyat, hogy 3+1=4-1=3. Ha ennek kihagyod a közepét, máris megvan a megoldás a problémára. Természetesen te számoltad el. Meg én is.
A filmed remekbeszabott, nekem is tetszik.

Köszi András! Bár valamilyen számítási lépés kimaradt, mert akárhogy is számolom az egyben maradt és kettévágott állatokat, nem kevesebb mint négy egész sertés jön össze belőlük. Vagy vannak bocsok is köztük?

Köszi mindenkinek!:) Lehet, hogy eltévesztettem egy párat? Pedig direkt megkérdeztem előtte, hogy melyik micsoda.

Kedves Noémi!

Én kicsit tájékozatlan vagyok növényekben, nekem nem tűnt fel semmi a cseresznyefáig, ott viszont gyanús lett. Nálunk az nem ilyen. Meg kellett néznem előlről, és azt hiszem, néhány növényt eltévesztettél! Például az az alacsony cölöpsor, ha öntözik nem kerítés lesz belőle, hanem játszótér vagy kutyasétáltató.

Hát Noémi, a Te cseresznyefád - az a gyanúm - nemsokára sok citrom(diszn)ot fog teremni. Ügyes kis játék, amin jót szórakoztam, vegyes lesz a termés ! Ügyes vagy.

:))))) nagyon aranyos. mennyi epretek lesz! és a cseresznyefa... annak jóillatú ám a virága! ja és irigylem az orchideát!
a szerszámokat nálatok hogy hívják?
és kíváncsi vagyok hogy nézhet ki a kakas...
:D üdv!

Nekem tetszik és jó látni, hogy még egy ügyes és csinos taggal bővült az osztály :)
Ja és ezek a kameramozgások nagyon tetszenek...

Új hozzászólás