Nyugalom
Meditálásra a legjobb hely.

Nagyon izgalmas a kép, mert ha megnézzük, a hátdörzsölő melletti két mécses mivel két oldalról világítja meg a tárgyat, egy piramis formát hoz létre az árnyék, ez így egy igen kellemes meditációs sarok és személyes élettér, a kád, ebből ez az üzenet jól jön át. Nagyon jó az a szint, amit most kezdesz beindítani, talán még az élességre kellene figyelned, hogy a képen valahol legyen élesség, mert az vezeti a néző szemét. (szőke)
értékelés:

Hozzászólások

Erika: Nóra elmondta, hogy miért kelt bennem nyugtalanságot. Ismétlés ügyében nem én vagyok a zsűri, de egyetértek Beátával és Anitával: ez a megközelítés erre a témára ebben a formában a tiéd, amit tenni lehet azért, hogy a néző átérezze azt amit te, az más megközelítés keresése.

Én elhiszem, hogy neked ez a nyugalom, de a nyugalom képi érzékeltetéséhez nekem kicsit túl sok rajta a tárgy, a forma.

Ha valóban úgy érzed hogy ez te vagy, ne ismételd meg a képet. Ha lepakolsz mindent ami neked nyugalomhoz kell, már nem te leszel. S ez képen is érződni fog. :-)

Ez a kép Erika nyugalmát tükrözi,a saját környezetében.Neki ezekre a kellékekre van szüksége a meditáláshoz Ez a kép "ERIKA ".Ha lepakol akkor az ő nyugalmát fogjuk látni?Jól fogja ott érezni magát az alkotó?

Miért kelt nyugtalanságot Neked?
Rendben megismétlem a sok dolog nélkül.
Te vagy a néző. :)

A sok dolog neked, Erika, a megszokott képet, otthonosságot jelent, míg nekünk, a képed nézőinek újabb és újabb területeket a képen, amit megnézünk és a mondanivaló szempontjából kevésbé találunk érdekesnek. Valamiféle nyugtalanságot keltenek, illetve nélkülük számunkra nyugodtabb lenne a kép.
No igen, kinek készül a kép - a fotósnak vagy a nézőnek?

Ez a kép az 1. lecke ismétlése /portré arc nélkül/ ,számomra ez a hely jelenti magát a nyugalmat.Itt aztán senki nem zavar és nyugtató az illat ami a mécsesből jön,lehet nem a legjobb címet adtam a képnek.Sok vagy kevés dolog kell a nyugalomhoz?Mindenkinek mást jelent.

Kicsit talán túl sok a valami a kád szélén; nem tudom, mi a kép témája tőlük. A nyugalom érzékeltetéséhez túl sokan vannak.

[bátor ember, én még sose mertem bevinni a gépet magammal a fürdőbe. :-)]

Új hozzászólás