Összetartás

Összetartás

Szép a felület, a fények és nagyon jó az az íves árnyék, ami áthúzódik ezen a fafelületen. Azt is jól látod, hogy ez az ív adja azt, amihez képest a dolgoknak meg kell történnie. Amin lehetne finomítani, hogy miképp jeleníted meg az almákat, mert most a fentebb lévőnél élesen kiugrik a szár, miközben a felület maga kiégett és ettől a térbelisége sem érvényesül. Hogy ami a kép bal oldalán van, az egy gesztenye, vagy mi, nem tudom, vele lehetne ezt a két másik tömeget ellenpontozni, ehhez kissé beljebb feljebb hoznám. Mindent egybevetve én mégis megadom a 3 csillagot, mert az irány fontos és az is érdekes, ahogy ezt megjeleníted, vagyis mindenképpen azt szeretném, ha dolgoznál még ezen, mert a felütés jó. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Hello!
Azért lehetne még cizellálni (persze nem csinálok úgy mintha tudnám hogyan), de ettől függetlenül igazán receptor csiklandozó!
Grat az egyszerű/nagyszerűségért!

Zoli, én több ilyet nem találtam a munkáid között :) Azt nem tudom, hogy a leckének megfelel-e majd (szerintem igem), de nekem mint kép nagyon bejön.

Köszi. :)

Csodálkoztam hogy miért tetszik nektek, a jelek szerint szerencsém volt, hogy keveset molyoltam vele és mégis jobb lett(?), mint a többi.

Ez fantasztikus, nagyon tetszik csak így spontán!

Ebben a képedben az tetszik nagyon, hogy körüljárható. Nincs fix iránya.
Vannak viszont egyenesek, görbék... igazán szemjátszató, mégis a színe miatt kereteken belüli, biztonságos állókép.
Gratulálok ;)

Igen. Igen. Még.
Így kell ezt.

Új hozzászólás