Om

A képnek a jobb oldalából két ujjnyi levágható és akkor az egész máshogyan ritmizálódik, mert így most kiürül az egész. Egyébként engem sokkal jobban érdekelne az a rádiós doboz, amin ül maga a Buddha és hogy ott belül mi történik, tehát ez nekem így izgalmasabb lenne önmagában, mint tárgyi játék, mert ebben sok minden van, nem baj, hogy a sok mindent is láttuk, de nem ártana elkezdeni azzal foglalkozni, hogy ott mi van abban az egyben. (hegyi)

Hozzászólások

Köszi az elemzést!
Igazából semmi lényeges nincs benne, semmi, ami elárul rólam vagy bármiről bármit is, de gondolkozom már rajta, hogy valami lényeges dolog legyen benne, ami jelent valamit. Akkor lehetne dolgozni rajta. :)

Igazad van, a lényeg mindig hogy az aki ott él jól érezze magát az adott térben. Hiába szép, meg minden egy teszemazt sokadiklajos korabeli berendezés, nehezen tudnám ott elképzelni magam a mindennapokban. 

A lényeg, hogy a fejemben összeegyeznek, olyan dolgokkal veszem körbe magam, amiket szeretek és jó hatással vannak rám. Az, hogy megcsináltam ezt a falat egyik este, kb. 50%-kal javította a hangulatomat. :) Írhatnám azt is, hogy mindennek megvan a miértje.

Óh, nem hiba ez csak észrevétel volt. :) Olyan hatszögletű, méhsejt polcot én is szeretnék majd csinálni, de többcellásat. :) Lakberendezésileg is érdekes ez a fal, hogy mennyire érdekesden keverednek itt a stílusok.

Köszi a hozzászólást! 

Tudatosan hagytam így, a sötét felől balra megyünk a világosba, ahol szeretett dolgaim vannak. (Később bővülni fog a fal tartalma.) 

Simán lehet, hogy a doboz (ami egyébként rádió volt egykor) megdől, ugyanis én fúrtam fel ezeket a dolgokat, de valószínűleg nem az én hibám, hanem a hátsó keret két vége, amit a csavarokra akasztottam nem teljesen szimmetrikus/ párhuzamos (én 1-2 mm-es különbégnek látom). De ha nem így lenne, akkor is mindig ferde nálam valami.) Majd, ha lesz kedvem kijavítom a hibát. :) 

Ez így még érdekesebb Andrea, hogy a 365-ös fotó tágabb környezetét is megismerhetjük. Van a képben valami furcsa lebegős érzés. A tárgyak a bal alsó sarokban zömülnek, a jobb szélen meg üres a kép. Szerencsére a spotlámpa foltszerű fénye miatt itt már sötétebb a fal, és ez megvédi attól a képet, hogy "felboruljon", mert a szemet a világosság elviszi balfelé... Egyedül a kis Buddha szobor dobozánál van olyan érzésem mintha megdőlne picit.

Új hozzászólás