Önarcképek 2

Szorgalmi, mert még dolgozom rajta, csak tudom, hogy az insta nekem is szólt. De erről majd rádiózom, mert nekem a platform inkább napló, meg jegyzetelés.

Ez is egy izgalmas kép, picit jobb fényviszonyokkal, mivel az ablakkal jobb barátságban vagy. A megoldást a technikára már a másik képnél elmondtam. Ami a tartalmat illeti, két dologra hívom fel a figyelmet. Az egyik a lapocka-váll rész. Az aktban nagyon fontos, hogy kezdjünk valamit a nagy összefüggő flekkekkel. Vagy világítással kell őket érdekessé tenni, vagy árnyékok-fények játékával, vagy valami formai megbontással. Itt adódik a haj, ha az oda folyik le, már a dolog rendbe is jön. A másik az ujjak. Érdekelne a matatás, mert abban is van erő, sőt. Igazábóla gesztus a matatásban csúcsosodhatna. Folytasd. (hegyi)

Hozzászólások

0
Értékelem!

Tetszik a kép természetessége és őszintesége. Jó, hogy kevés színnel operálsz és azok összhangja (világos és sötét barna, zöld, fehér) is a természetközeliségre emlékeztetnek. Jó szögből világít meg az ablakból beszűrődő lágy fény, amit a felhős égnek köszönhetsz ha jól gondolom, de pont elég. Nekem tetszik a szorgalmid.

Új hozzászólás