önkép 1

önkép 1

Köszöntünk, kedves Laci, az oldalon. Ez egy nagyon erős kezdés, függetlenül attól, hogy azt a méretet, ami rendelkezésünkre áll nem teljesen használod ki, kicsit kisebb képpel dolgozol, mint amivel nálunk lehetne, de ettől függetlenül a ritmus jó. A karral, a csészével, a pulcsival ez egy jól átgondolt üzenet. Érdekes ez a zöld pöttyös bögre, ugye nem ezt szoktuk meg, olyan az egész, mintha ez valamilyen kívülállást mutatna, miközben erős az a gesztus, amit kapunk. Reménykedem abban, hogy Laci ezt az első három leckét megoldja még egyszer, kétszer, mert én fontosnak tartanám azt, hogy mutassunk magunkból még többet, még többet. Ha lehet kérni, akkor ez jó lenne, de megvan a három csillag és a leckemegoldás, de ez ne jelentse azt, hogy nem küld még képeket. (hegyi)
értékelés:    

Hozzászólások

27
Értékelem!

Basszus, vegyétek már észre az átlós kompozíciót, a világos, és sötét területek ellentétét, a jobb fölsőbe beszorított poharat, hát nem úgy készült ez a kép, hogy megbotlott a fotós, és véletlenül leexponálta. :D

44
Értékelem!

jönnek - csak Zsolt bírja tüdövel... :-)

..

37
Értékelem!

Hát akkor rajta, legyen új kép.
A gesztus most megvolt, értékeltük. Jöhetnek a friss képek.

46
Értékelem!

igaz, nem harmonikus, inkább dinamikusnak indult és statikusnak sikerült... :-)

..

44
Értékelem!

yes sire, már volt. - de most új nap van, kép meg nincs új... :-)

..

39
Értékelem!

A nagyon szűkre vágott szélek engem valamilyen modern festményre emlékeztetnek, ahol az egyenes vonalak keret nélkül futnak ki vagy érintik egymást.

Nekem erőteljes a hatása, a váltó háttér miatt is, a választást nem hagyó kar iránya miatt is. Nem okoz harmonikus kép-élményt, a hétköznapi színek (lehet, fekete-fehér is jó lenne) és a széléhez közel eső látnivaló miatt, de a belépő ön-fotózáshoz szerintem remekül passzol: a feladat "nélkül" szavára végülis rímel ez a közelre hozó, határon lévő vágás.

38
Értékelem!

Emlékezhetek én erre a kére egy másik térből, másik időből?
Nincs esetleg friss?
Mondjuk a névre nem emlékeztem, lehet az is más volt. Vagy én voltam más.
Mindenesetre üdv itt, ezen a téren.

31
Értékelem!

Zöld, szeretlek, zöld, imádlak.
Zöld szél. Zöldbe borult ágak.

/Lorca/

:-)

36
Értékelem!

Jujj de fura, hogy nem piros pöttyös az a bögre! Tippelek: különc, mint a gazdája?

Új hozzászólás