Önportré

Az biztos, hogy sok meló volt ezzel a képpel, hogy ebből mennyi az utómunka, mennyi a valóság, azt te tudod, ami egy picit fura, az a rezzenéstelen, izomtónusában a történésnek ellentmondó arc, már szóval ha engem löttyint valaki pofán, valószínű azért akármennyire akarom, de az arcizmaim jeleznének. De nem mondom, hogy lehetetlen, csak melós. Szóval a kivitelezés szuper, gratulálok. A tartalom az, ami nekem picit kérdéses, a miért. A geg megvan, de valami a történetből nekem hiányzik. Valószínű, hogy ez ha nem ennyire szűkre van véve a képkivágás, akár még okolhatóvá tehető is lett volna, magyarán, ha a környezet valahogy utal arra, miért ért ez az inzultus, akkor maga a gesztus nem hordozna kérdőjeleket. De összességében jó, mert épp ezek a kérdések azok, amik lényegesek, a technikán túl az, hogy mi miért történik. Várom a további munkáid, főleg önportré üzemmódban. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

0
Értékelem!

Kedves Levente! Ezt a fotód a kedden este 8 órakor kezdődő rádióműsoromhoz (Kockásfüzet) választottam ajánlóképnek és köszönöm. Hallgasd meg te is, ha van kedved és időd. Várunk a chat-en szeretettel.

0
Értékelem!

Szia Levente, gratulálok, nyertél egy softboxot, jelentkezz kérlek, hogy megbeszéljük a továbbiakat.

0
Értékelem!

Így pedig pláne nagyon komoly! :) Gratulálok!

0
Értékelem!

Köszönöm szépen! A kefír és ételfesték kombó bizonyult a leghatásosabbnak a kísérletezéseim alatt.

0
Értékelem!

Szia Levente, üdv a Téren! Ez igazán látványos, akár igazi valami, akár utómunka, mindenképpen hatásos, és melós ügynek tűnik!

Új hozzászólás