Önportré arc nélkül

Köszöntünk itt a Látszótéren, Ingrid, én kedvelem ezt az egészet, függetlenül attól, hogy az az elektromos könyvolvasó most nem igazán mutat jól, ez a kép nagyon izgalmas lenne ő nélküle, ezekkel a puha textilekkel. Nagyon izgalmas, főleg ezekkel a kis lábacskákkal nagyon nőies, nagyon finom, és értem, hogy miért raktad oda a Kindle-t, de az, hogy értjük, az nem jelenti azt, hogy ez formailag igazolódik. Ha odateszel egy, mittudomén, 1953-as kiadású valamilyen könyvet, ami régies és hangulatában jobban illik ehhez a miliőhöz, arra azt mondom, rendben van. Szóval volna ezzel még mit dolgozni, de abszolút azt gondolom, hogy ez egy teljesen jó bemutatkozó kép és örülök neki és várom a folytatást. Ha gondolod, szívesen veszek erre ismétlést is. (hegyi)

Hozzászólások

Köszönöm az értékelést. Megfontolom az ismétlést.

Köszi. A kindle direkt van, bár én is látom, hogy aggályos. Hát mit csináljunk, ez így többet mond, mint egy kedves, rendszerbe illő borító. :) 

Tök jó bemutatkozó arcnélküli szummaönportré. A fkete kindleyelektonikaműanyag nekem ebben a finomságokan idegen, még ha igaz is, és azt is mondja, hogy imádsz olvasni, és haladsz a korral. Egy fehér alapú, ilyen finom indás rajzolatú, amolya nőies könyv, vagy a norvégmintás takaróra rímelő borítós jobban illene a képre (nem egyszerű találni olyat, bizonyára) Szóval de beszédes, és nagyon jó bemutatkozó!

Új hozzászólás