ott...

ott...

a fa alatt...

A kompozíció zseniálisan rendben van, talán azt a fél centit én levágnék, ami a kép tetejénél ahhoz kéne, hogy ez a drót pont az átlóba húzzon ki, az nagyon jót tenne ennek az egésznek, de egyébként nagyon dinamikus ez az egész, a tömegelhelyezés is, meg minden. Nagyon erős kép. Ami azt illeti, hogy ez Vágy, picit speciálisnak érzem a kérdést, mert megint az van, hogy valamit meg kellene értenem, amihez most nincsen kulcsom, hogy mi van ott a fa alatt. Erre szintén választ várok, mert nem értem. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

29
Értékelem!

Köszönöm az elemzést.
Hogy miért vágy? Mert amikor a képet csináltam, az az érzés fogott el, ott kellene meghalni.
Nem kell megijedni, semmi melodráma. Az a ház és fa, a dombság egyik legmagasabb pontján van, legalábbis a keleti oldalon. Onnan belátni az egész Sárközt és az igen szép látvány. És, hamár, akkor nem csövek és gépek közt, a magyar egészségügy kebelén, hanem békében egy szép helyen.
Tudom, hogy mindez nincs rajta ezen az egy képen. Ezért nem tartom jól megoldhatónak az ilyen leckéket, mert elvont fogalmakat, érzéseket majdnem lehetetlen egy képen ábrázolni. A triviális megoldásokat meg nem szeretem.

Új hozzászólás