piros kabát

piros kabát

Érdekes ez a kép, mármint hogy az illusztráció rovatba került, de nem találom, hogy mihez, mit illusztrál, kérem Barát, hogy ezt tegye meg, hogy pótolja, mert így ebben a leckében nehezen tudok a dolog esetleges kapcsolódásaival mit kezdeni. Ami a képet illeti, bár nem vagyok híve a szelektív színezésnek, de itt az ellenpélda, mert ez egy működőképes verzió. Annak kifejezetten örülök, hogy nem didaktikus a dolog, hagy teret a fantáziának, filmes érzetet kelt, története van és jól komponált tere. Köszönet, három csillag a képre, a leckemegoldásban tehát várom Bara kisegítését. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Köszönöm mindkettőknek a dicsérő szavakat:) kevés olyan képeim egyike mellyel többé kevésbé megvagyok elégedve :D

Nekem is bejövős ez a kép, nincs gond a szelektív színezéssel. A 70' éveket idézi hangulatban, vagy mi.. akkor még nem is éltem, de akkor is olyan :), érzem.. :)

Nekem nagyon tetszenek azok a fotók amiket most beküldtél. Azt látom, hogy mintha lenne egy-két fogás, vagy módszer amit nagyon mélyítesz, mint ezt a tükröződést is. És az a jó, hogy mégsem unalmasak. Azt pedig csak sejtem, hogy esetleg felszisszenek páran a szelektív színezet láttán, de nekem most ez is nagyon tetszik, ahogy ránéztem, rögtön egy újság ugrott be, talán Kassák lapja miatt, nem tudom, de nagyon bekapcsolt valamit. Azt nem tudom, hogy mihez illusztráció, de mégis értem... :)

Új hozzászólás