Piroska és barátja

Piroska és barátja

A Bacsó Béla utcai képek egyike. Filmre készült.

Nagyon sok szeretet van ebben a portréban. Nagyon sok érzelmi érték. Gyönyörű, hogy a női modell a férfinak a karját fogja és odabújik. Egészen fantasztikus. És az a megengedő jóság, ami ebben benne van, az a sokat megélt helyzet és mindezek mellett az a fajta töltöttség, ami erőt ad elviselni, túlélni helyzeteket. Keresetlen az egész és sok fájdalom van benne. Nagyon különös és ha mondhatok ilyet, tudom, nem nagyon szoktam és nem is nagyon szerencsés, de ha mondhatok ilyet, akkor nekem ez az utóbbi idők egyik legerősebb képe. Eszköztelen, egyszerű, tiszta. Köszönöm szépen. (hegyi)
értékelés:    

Hozzászólások

31
Értékelem!

Ez nagyon kedves kép. Benne van a bizalom, az egymásbakapaszkodás, és ennek természetes (nem mesterkélt, megjátszott) megélése, megmutatása -- mert a fotós, és rajta keresztül mi a nézők is -- belekerülünk ebbe a baráti körbe...

34
Értékelem!

Én ezt nagyon szeretem. Látszik, hogy nagy a bizalom egymás iránt is, és a fotós iránt is.

39
Értékelem!

Nagyon őszinte, keresetlen Piroska mozdulata. A barát egy picit zárkózottabb, nem tudom, ez Neked köszönhető-e, ismertétek-e egymást... Tényleg barátságot látok a fotón. És léteznek olyan véletlenek, hogy csak utólag veszi észre az ember azt a karistolást a falon? Vagy nem léteznek, és az a közös fedelüket jelenti?

Új hozzászólás