Piszkos alak a múltból

A képet egy, a helyiek szerint szokványos szovjet otthonban lőttem, a konyhatartozék egyenszekrény tükrében, függönyön szűrt fényben. Pont volt szerencsém (?) erre járni és nem akartam várni a feltöltéssel míg hazaérek. A kép jó hangulatban készült, de a feltöltés egy kínlódás volt. Laptop nem volt nálam, tabletre fotókat tölteni, pixelpontosan méretezni és akár csak átnevezni az Android struktuláris és egyéb váratlan hibái miatt másfél órás kiváltság. Asszem a múlt árnya maradok, a jelen és a jövő túl aljas nekem.

Üdv a Téren, ez egy jó kezdés, a leírás is szuper hozzá, ad egy plusz hangulatot, ami részben a képen is látható, az ötlet klasszikus, a tükör jó barátja a fotósnak, jól lehet használni, ha az ember belekalkulálja, hogy az élesség ilyen esetben viszonylagos lesz, mivel maga a tükör üvege az, ami ront ezen a vastagsága és a dupla tükrözéséből adódó szellemképhatás miatt. Szóval hajrá, várom a folytatást, jöhet még önportré, izgalmas terep ez, hidd el, jól lehet benne dolgozni. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

0
Értékelem!

Ismerős volt a logó. Ha a kép témája valami űr dolog, vagy géphegesztés, vagy ilyesmi, oda jó lenne, illene. Egyébként meg lehet fekete lepel, fehér lepedő, sok minden ötlet, gézbe bugyolálódni, nejlonba, bársonyba, vagy akár csak a testet használni. Minden a témától függ, a tónusoktól, egyéb tereptárgyaktól, meg hogy mit is akarsz közölni.

0
Értékelem!

Köszönöm, ezek szerint egy sima fekete ruha jó lett volna. Szubkultúrás, és persze csak számomra releváns gondolom, hogy a színes embléma a Sinclair cégé, melynek legismertebb terméke, az 1982-es ZX Spectrum mikroszámítógép. Ennek a gépnek máig is rajongója vagyok, és ő is egy sötét alak a múltból :) https://hu.wikipedia.org/wiki/Sinclair_Spectrum#/media/File:ZXSpectrum48k.jpg

0
Értékelem!

Bármit lehet, ami indokolt, ez a lényeg. Az önportré egyébként is szerintem az egyik legizgalmasabb dolog, szóval várom. Amit elfelejtettem írni neked, az a póló. Arra érdemes figyelni, hogy ha van ruha, akkor az milyen, mert egy jól kitalált képnél sokat változtathat, akár ronthat is, ha a ruha úgymond civil marad, vagyis egy jó szitu, póz, akármi gyengébb lesz, ha egy reklámmintás póló van, mert akkor a reklám maga is képalkotó elemmé válik.

0
Értékelem!

Köszönöm az értékelést. Azt hiszem nagyon nagy szerencsém volt itt a háttérrel, a környezettel. Kell keresnem valami ennél romosabbat, úgy érzem. Amúgy mennyire lehet vagy illik a képeket manipulálni? Színezni, megtépni, hajlítani, effektezni, akármi?

Új hozzászólás