PollenTobacco

PollenTobacco

A dohányozós képek varázsa mindig megfogott, nem tudom miért, hiszen én magam nem élek vele. Röviden, tömören: cigaretta nem volt itthon, nárcisz viszont igen, így született az ötlet.

Nagyon szuggesztív a fotód. Határozott, vidám története van, íze, ritmusa van. Nagyon örülök annak, hogy valaki ennyire jó sűrítésben tud fogalmazni. Technikailag hozzáteszem, hogy 760 pixel széles az oldal, amit érdemes kihasználni. Mi itt a Látszótéren abban állapodtunk meg leírva-leíratlanul, hogy őszintén beszélünk, mert annak van értelme. Ha az ember csak pozitív kritikát akar kapni, akkor arra millió hely van, az én szubjektív véleményem szerint sokra nem megy vele. Ha előre akarunk lépni, akkor abban csak az őszinteség segíthet, még akkor is, ha az ember nehezen fogalmaz meg dolgokat, talán azért, mert az írásbeli kommunikáció más, mint a személyes, és amit egy viccel el lehet esetleg ütni, az félreérthető lehet írásban, de nem szabad ettől megrettennünk, mert azért vagyunk itt, hogy kommunikációt is gyakoroljunk. Ez a hosszú bevezető azért van, mert olyan dologról fogok beszélni, amit nehéz elmondani, de mégiscsak fontos. Amikor az ember régóta nem fogyasztott folyadékot, akkor kialakulhatnak ilyen kis nyálszálacskák, és ez nem jó. Itt is van most egy ilyen. A valóságban az ember ilyenkor azt mondja a vele beszélgetőnek, hogy figyelj, nyald már meg a szádat, mert ott van egy kis izé, és akkor ezt az ember megteszi, és minden megy tovább. De a képen rögzítésre kerül, és már bocsánat, de nem tudok nem oda nézni. Miközben az egész kép rendben van, ezzel van probléma. És azt mondom, hogy ha ez egy analóg kép is, kiretusálható. Ez nem a valóság meghamisítása, hanem egy képi hiba korrigálása. (hegyi)
értékelés:    

Hozzászólások

Üdv köztünk, Zsuzsa! Nálam is ez a favorit, azért amit Viki ír. Itt már-már Keresztapa vagy :)

Nekem pedig ez tetszik jobban, van benne egy kis vagányság, amitől tényleg olyan, mintha dohányoznál, csak éppen itt virágot "szívsz". Jó ez, szépek a fények.

Igen, nekem is jobban tetszik a másik. Kicsit elhamarkodtam az első feltöltést. :D

A másik megoldásod nekem jobban tetszik több szempontból. Például nem tartom szerencsésnek itt a nyitott szájat.

Új hozzászólás