Hozzászólások

Néztem, és tetszett is, és látod? még azon is gondolkodtam, hogy igen, mi is az a Floyd a Pink Floyd nevében? és csak most esett le, hogy olvasom Nyözöt... Pedig nagyon ott van,a Dark Side of the Moon meg a The Wall is... Na igen, tök fáradtan aludni kell, azt hiszem :)

Szia!
Igen, a zenés leckébe ment volna, de aztán elvetettem. Kifejezetten örültem a kommentnek, hasonlókra gondoltam én is... Waters bácsi jön augusztusban, még emiatt tettem fel. Bár várhattam volna vele, viszont lyukkamerás teszttekercs volt, így a kíváncsiság győzött..
Köszi!! Az EAST-et is - ebben (is) volt hiányosságom!
Vidámat!

A két zenekari utalással is bíró cím (értsd Pink Floyd és Deep Purple) mellett nekem még az EAST együttes is eszembe jutott, egész pontosan a Rések a falon c. albumuk. :) Annyira nem tudok szabadulni a zenei asszociációktól, hogy már-már lemezborítónak látom (jobbról az első tégláig, balról meg az emelkedő kezdeténél a négyzetesség végett). :)

Persze nem véletlen a zenei vonal, hiszen erősen ritmusos, építkezős (átvitt és valós síkon is) kép, a színvilága, roncsoltsága is a fent említett (nem csak) zenei korszakot idézi fel bennem. És innentől valamiért visszacsatrolódok a jelenbe. Sajnos a kőfalak nem leomlanak, hanem inkább újraépülnek mostanság, de még itt-ott vannak rések a falon. Vajon felépül-e végül? És ha felépül a fal, vajon észreveszik-e a kimaradt téglát, és vajon találnak-e a helyére még egyet, hogy elvegyék az utolsó szabad levegőnket is?

Már látom: vesztettünk megint [...]
Az út vége tisztán látható /
És a gödör felett lassan hullni kezd a hó...

(EAST)

Bocsánat ha nagyon elkalandoztam...

Új hozzászólás