Rácsos naplemente

Rácsos naplemente

A Balatonnál.

Ánci, én ezt most elintézem azzal, hogy jó lenne ennek az egyszerűsége, ha a párhuzamosokkal nem lenne baj. De halló, horizont, vízszint, halló?! A másik. Ha a korlát alá a betonpárkányra került volna valami, ami értelmez, mesél, és komponálásban is jó ponton van, az azért dobna rajta. (hegyi)

Hozzászólások

Arra céloztam, hogy amíg az egyik embernek föl se tűnik egy kép ferdesége addig a másikat halálra idegesíti, még akkor is ha csak nagyon minimális.

Ha elolvastad, az jó. De akkor miért nem érted, Feri? Pedig kurva egyszerűen írom. Jó lenne az egyszerűsége, de az meg hogy ferde, egy ennyire kevés képelemmel dolgozó mértani képnél, az bajos. Hogy a fenébe keveredik ide Timi? Meg a fotómegosztós csávó?

Köszönöm a véleményt, Feri. Igaz, ferde, és foglalkozok is a szerkesztéssel, de nem veszem észre a ferdeséget, másra figyelek. De valami segítséget kitalálok ezügyben.
Amúgy a rácsos leírásod tetszett, köszi.

Elolvastam, 2x 3x is mielőtt leírtam volna. Igen, fölül világosabb a kép, és odahúzza a szemet, és ott tényleg zavaró a ferdeség, de a betonlábazaton még pontosnak látom. A víz már dől kicsit a korlát teteje meg rengeteget. Azt hiszem Ágnes nem sokat foglalkozik a fotószerkesztőjével.

Nem baj Feri. Mondanám, hogy olvasd újra, amit írtam, de minek.

"Most elmondom, mid vagyok, mid nem neked."
Az jutott eszembe, amikor a Timi feltöltött egy képet az egyik képmegosztóra, és ott elkezdték cincálni a képét. Voltak pro, és kontra érvek a kép mellett, csak az egyik srác akadékoskodott már sokadjára, hogy nem jó mert lejt a víz. Persze elkezdték lehurrogni a többiek, mire a srác kinyögte, hogy igenis dől a kép 0,1 fogpercet.
Én azt látom, hogy ezzel a ráccsal be lettem zárva. Szeretnék egy kis esti strandolásra lemenni a vízhez, aztán meg sétálnék a parton a barátnőmmel de itt ez a rács, és nem tehetem.

Új hozzászólás