Rakparti anziksz

Én ezt egy nagyon izgalmas képnek látom, elhiszem, hogy ez a rakparton készült, de készülhetett volna bárhol máshol is a világban, És ez jó. Miért jó? Mert megvan az általános érvényű üzenete is, ami kultúrákon átível, azaz mindenki számára érthető, de megvan benne az egyediség is, ami megkülönbözteti más képektől. Nem voltam ott a helyszínen, ezért nem tudom megmondani, hogy milyen lett volna akkor, ha egy kicsit jobban szemből fényképezel. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Köszönöm az elemzést Zsolt!

Igen, az a négyzetrácsos dologba hogy kifut, az nekem is tetszik, jó lezárásnak gondolom.

Az a narancssárga az ott a "konyha asztal", az első ötletem az volt, hogy az elött vágom meg a képet, de sajnáltam volna a rakpart négyzetrácsos részét. Így hát maradt. Egyébként valóban oknélkül vonza a tekintetet. Köszönöm a figyelmed István!

Egyrészt ez fájdalmas tartalmi üzenet, másrészt nagyon szép képi elemek vannak rajta. Nagyon tetszik a lila-zöld komplementer, nekem tetszik az is, hogy a perspektíva csak eszköz, és nem cél. Egy icipici bolhányi dolog: én talán azt a távoli narancssárga foltot deszaturálnám. De összességében remek észrevételnek, és fotónak tartom, mert van története is

Új hozzászólás