Reggel, délben, este

Reggel, délben, este

Tamás, technikai megjegyzésem van: én nem ragasztanám így össze a képeket, mert az nem lehet szétbogozni, ha pedig mindenképpen szükségét érzed annak, hogy összeragaszd őket, akkor az adott helyhez az ember mindig próbáljon alkalmazkodni. Nálunk a széles képek nehezen jelennek meg, adott a sablonunk, ezek a képek egymás alatt is jól működtek volna, a ritmus függőleges irányban is létrejön, akkor jobban értelmezhető az, hogy mit látunk a képen. Egyébként maga az ötlet tetszik, a ritmus jó, izgalmas az, amit látok, csak nagyon pici. Annak külön kifejezetten örülök, hogy kapunk egy személyes üzenetet, Demeter albumával, neki át is adtam ezt az üzenetet, másrészt pedig jó az, hogy ez a három ritmus létrejön, mert ez három attitűd, három érzelmi megközelítés is, a nap folyamán létrejövő helyzeteinket jól ábrázolja. (hegyi)
értékelés:    

Hozzászólások

70
Értékelem!

Ha azt veszed, hogy a szervernek ki kell szolgálnia a képeket, filmeket és a rádiót is, akkor a 4 év többezer képe és hangja már nem is olyan kicsi. De ez csak részindok. Az a helyzet, hogy a statisztika szerint ez a szélesség az, ami a többségnek scrollozás nélkül is működik, és ehhez a 700-hoz add még hozzá az oldalsávot is, ami szintén szükséges, mert ha lesz hirdető, az ott lesz látható többek között, tehát az a méret is adott. Kb. 750-re lehetne felmenni még, azzal se nyernénk sokat, viszont a szélesség ad egy magasságot is, és az se jó, ha a képek függőlegesen nem férnek rá.

51
Értékelem!

Köszönöm az elemzést. Ezek valóban lehettek volna egymás alatt. Azért nem szeretem azt a megoldást, mert nem láthatók egyszerre, és szerintem az sokszor fontos.
Egyébként, miért ennyire szűk a mérethatár? Ma már, minden monitor, legalább 1280x1024 felbontású. Egy kicsit növekedne a képek mérete, de a háttértároló az egyik legolcsóbb alkatrész. Nem lehetne még ezen változtatni?

63
Értékelem!

Én megnéztem a látszón, de ott még törött volt.
Eztán majd szólok. Nem akartam türelmetlennek tűnni.

55
Értékelem!

Nagyon köszönöm a hozzászólásaitokat, de a Fehér Vera sorozata, klasszisokkal jobb ennél.

67
Értékelem!

Javítottam a linket Gábor, ha nem musz, estiskolás cuccot ne linkeljünk, mert amint megszűnik az majd, akkor törött linkek lesznek. Javaslat: ha valami nem látszóteres és/vagy dátum van a címsor linkben, az még nem korrekt cucc (2009 nyaránál járok visszafelé) és akkor dobj egy mailt, hogy tegyem be. Igyekszem, de nem megy gyorsabban a csere.

61
Értékelem!

Hát azért van köze, nem hiába jutott eszedbe.

50
Értékelem!

Nekem ez valamiért eszembe juttat egy rég-régi képsort. Persze semmi köze ide, csak eszembe jutott:
http://latszoter.hu/szakkor/vera-kiegesz...

46
Értékelem!

Új hozzászólás