Reggeli kávézás Bélával

Béla napok óta itt serte-pertélt a terasz körül, s majdnem karambolozott a fűnyíróval. Ezért gondoltam meghívom egy kávéra, de nem ízlett neki. Ő a karavánt szereti.

A gyerek és a csiga viszonya mindig érdekes. Itt is megmutatkozik az, hogy ki az, aki a vagány csávó, és ki az, aki a szemlélődő, elemző, analizáló ember. A vagány csávó különböző kunsztokat csináltat a csigával, láttam én már zsilettpengén is átmászni csigákat, meg pöckölgeti a kis nézőkéjét, az analitikus pedig megfigyeli a viselkedésüket. Én itt most a másodikra látok példát. Jónak tartom az elgondolást, és tetszik maga az a humor, amit itt Feri megmutat. Én kedvelem azt, amikor Feri a humoránál van, ez nem rossz. Talán azzal a székkel a háttérben én kezdtem volna valamit. Itt most létrejött egy hármas ritmus az előtérrel, középtérben a kávéval, és van egy hátterünk is. Az előtér és középtér tökéletesen jól érthető, a háttér egy kicsit üresen van hagyva. Mintha ez egy három szólamú mű lenne, és a harmadik szólam nem lenne megírva. A Gyerekkor leckére ez nekem tetszik, úgyhogy rendben van, egy kicsit sajnálom a csigucinak az árnyékát, hogy az elvágódott, dehát így járt. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

38
Értékelem!

Isten biza nem arra gondoltam, hogy fotosoppal sötétítsd. Hanem hogy ültesd oda az anyóst. Vagy ilyesmi.

44
Értékelem!

Szóval én azért gondoltam ezt a képet elkészíteni, mert tetszett a barnák és fekete játéka. A háttérben lévő széket nem találtam zavarónak.Utólag besötétíthettem volna fotószerkesztővel, de úgyis mindég szekálsz a fotosop miatt. A csigát meg tényleg a fűnyíró elöl mentettem meg.:)

32
Értékelem!

A csigám, miután megismerkedett Bobikával ( http://szakkor.estiskola.hu/2010/08/17/i... ), elment kávézni egyet Ferivel :)

34
Értékelem!

Azon vagyunk. Ha van kis szerencsénk, akkor... nem mondok semmit.

30
Értékelem!

Ezek szerint jól működik minden ott, már csak el kéne indítani élesben. :)

29
Értékelem!

Ravasz vagy, de megtaláltam. Mondtam, hogy a régin kocogunk még. :)

37
Értékelem!

Látom jól működik a teszt oldalon a feltöltés.:-)

Új hozzászólás