Reklám
Családi autóreklám.

Dénestől már megszokhattuk, hogy mindig valami furcsa, sajátos, egyéni nézőpontból szemléli a történeteket és itt is ez van, ahogy ő ezt sugallja a családot úgy is felfoghatjuk, hogy a család egyik tagja ez az autó, akinek neve van, ha elromlik, bánatos mindenki, mintha egy családtag betegedne meg, tehát erre a gyerekarcú kis autóra a nagymama vigyáz, amíg a gyerek játszik, addig ő ott horgol vagy valami. A kép alsó részéből a csatornafedél fölött vágnánk a lépet, nem kell ekkora előtér, mert ez távolságtartást sugall. Az autó is nagyon durván metszve van, és ez billenti az egész képet. Oké, hogy ott van az autó és az egész szürrealizmusa, de nekem ez itt rendezetlen, azaz a jobb oldal felé nyitni kellene kicsit, vagy tengelyén arrafelé elfordulni, és akkor kompozíciójában is erősebb a kép. (szőke)
értékelés:

Hozzászólások

22
Értékelem!

Magyarázatod szerint már oké a kép ,de akkor inkább az autónak nevet kéne adni (mint egy macskának)és így jönne le a tőrténet.A cím miatt "REKLÁM"tettem volna rá az egész autót.

26
Értékelem!

Hiányzik?:)....gondolom mert az autó itt úgy van jelen ahogy egy macska vagy egy kutya mondjuk a néni lábánál de valójában el se gondoltam hogy az autónak rajta kéne lenni egészben

23
Értékelem!

Miért nincs rajt az autó oldala?

Új hozzászólás