Csak természetesen

Kedves Renátó, jó lenne a kép, de amíg a Turayhoz nem mégy be órára, nem tudok disznót adni, mer' engem ma délután kiállítás megnyitón a Turay kicsinál, hogy elszedem a diákjait. Zárójelben jegyzem meg, hogy Turay-órára ne ezt a képet vidd be, mert látod, hogy a Turay is nézi az oldalt. Az se téged, se engem nem nyugtat meg, hogy Turay arra hivatkozik, amiért nem küld munkát, hogy sok a dolga. Az a probléma, hogy ettől még te a Turay óráira is kell, hogy járj, úgyhogy javaslom, hogy az izzós képsorozatból, amit itt látunk, a többit vidd be a Turaynak hátha ad ő is citromdisznót.
   És kedves Renátó, ha órán találkozol a Turayval, mondd már meg neki, hogy az Estiskolára is úgy érdemes bejárni, hogy legalább a házi feladatokat hozza már be, mert különben bemegyek az órájára. Bár nekem is sok dolgom van. Mivel nekem az eredeti szakmám szobafestő, a legmagasabb iskolai végzettségem középiskolai érettségi mondd már meg a Turaynak, hogy dramaturgiai szempontból az neki nem biztos, hogy olyan jó, ha én bemegyek az órára. Házi feladat: Renátó kapsz három citromdisznót, ha órán titokban lefotózod a Turayt, amikor gondolkodik, vagy amikor elszánt, vagy amikor elszállt. (Nem lesz könnyű dolgod, mert ugye ha olvassa, tudni fogja, mire készülsz, de ügyes fiú vagy, meg tudod oldani.)
A képed nagyon jó, fent talán vágtam volna belőle kicsit, de 3 disznó. (szőke)
értékelés:

Hozzászólások

[...] Balázs Kedves Renátó, először is örülünk, hogy komolyan vetted a feladatot, amit a villanykörtés képednél írtunk neked. Fontosnak tartom elmondani, hogy mi csak ebből a képből tudunk [...]

Pontosan. Igaza van a zsoltnak. És balázs tőled meg szeretnék bocsánatot kérni de egyszerűen nincsen időm elmenni. Meg ez tulajton képen egy projekt amiket én már becsülettel kijártam.

De az a suli nem ilyen jó. :)

Kedves Renátó!

Azon tünődtem a minap egy iskolai faliújság előtt (nemestiskola.hu), hogy vajon ha a neved az cspoprtomhoz van írva, akkor miért nem láttalak már hónapok óta. Mert az rendben van, hogy az ember az alternatív suliba jobban vágyik (meg a tilosba, mint Piroska), de te már amúgy is egy erősen alternatív iskolába jársz. Bár én ezt csak sejtem, mert kevés ezirányú tapasztalatom van.
Kérlek ne keseredj el, amiért írtam, de hát az élet szigorú, nekem meg messzire elér a kezem.
További jó munkát, és vidám képet kérek!

A karcoktól olyan pókhálósnak tűnt nekem. A naplementét megismertem:)
Szép kép!

Ez egy sárgás barnás lámpabúra aminek csíkos domborulata van. Ettől benne az izzónak az alakja egy kicsit deformált. És az egész mögött a nap fénye.

Renátó, ott fentebb a válaszom.

Izgalmasan szép kép, pedig azt sem tudom mit látok.:)

Márk!
Egyszer volt egy munkahelyem, ahol nagy borítékokban voltak az alkatrészeket kisérő papírok. De volt úgy, hogy egy-egy alkatrész legyártása kimaradt, amit utólag sürgősen kellett elkészíteni. Ezt a sürgősséget nagy "S" -el jelölték. Később "BS" lett a jel. Majd "KBS" -re változott.

Irodalmian kifejezve magamat, ez a kép kibaszott jó!!;-)

De drága vagy lacikám. Köszönöm szépen. Ez nagyon jól esett.

Hűha ! Renátó, ha már híres fotóművész lennél, ez a képed már komoly díjra lenne esélyes. Így viszont csak egy egy pár disznó lesz a jutalmad, de az sem kutya. Nekem nagyon tetszik.

Új hozzászólás