Vigyázz... kész... RAJT!
Elnézést kérek hogy már régen nem raktam fel anyagot, és ez sem egy házifeladat, csak azokhoz még nincs ötletem, de szeretném ha ezt is megnéznétek. Benik Balázs Veszprém Rally utolsó rajtjának egy pillanata.

Kedves Renátó, mivel te rátetetted direkt az autóra, hogy egyes, azért, hogy bejelentkeztél, legalább egy disznó jár ezért a képért, mivel tehát az autón is ott van, meg be is jelentkeztél, egy disznó. (Ez nem jelenti, hogy a kép rossz, majd lesz lecke a mozgás, akkor nem a szorgalmikra szokásos disznózás lesz majd. Várjuk a leckéket is!) (-szőke-)
értékelés:

Hozzászólások

Általánosságban az a helyzet, hogy a szorgalmi az egy disznó, kevés kivétellel. Azért van ez így, mert valahogy kell előnyt adni azoknak, akik a leckékkel gyűjtik a disznyókat, hisz nehezebb talán a leckével foglalkozni, mint saját kútfőre hagyatkozni és ötletelni. Asszema suliban is így van valahogy, legalábbis így emlékszem. A direkt egyes számos dolog pedig vicc akart lenni. :)
Mint írtuk, lesz feladat a mozgás ábrázolása is, mert fontos megtanulni követni egy tárgyat, ami mozog, akkor ez a kép több disznóra is várományos lehet, de akkor meg már újat kell készíts majd. :) Küldd a leckéket is.

Ezt a direktet nem teljesen értem, mert ez az egyes számú autó. AMúgy köszönöm szépen a disznót, de volna egy kérédésem. A szorgalmi feladatokra mostmár csak 1 disznót lehet kapni, vagy ez a kép nem ér többet?(Nem azért kérdezem mintha én többet vártam volna el csak kérdezem)

Egy sportújságba való felvétel, kész tudósító vagy Renátó.

Új hozzászólás