Néhány kertnyire tőlünk egy nagy fát akartak kivágni. (18) karikás szókimondó felvétel arról, hogy majdnem pedellus nélkül maradtatok. Ilyen a péntek délelőtt Szentmihályon.

Hozzászólások

45
Értékelem!

Na jó, elárulom, hogy az egész film valóban statisztákkal megy. :)

45
Értékelem!

Zsolti Te aztán tudsz filmet rendezni! Megvolt minden dramaturgiai elem: Iniciálé, tárgyalás, csúcspont, végszó! :)
Aki tud, az tud! ;-)

Egyébként meg Pádár Ádám 'szonta meg a frankót! :)
Mondhatnám, malacod van, mondjuk 10! ;-)

48
Értékelem!

Asszem egy jó nagy erdőt kéne kivágni, amíg mégegyszer így elrepül az ág és eltrafálja a csapot. Jó a trükkmester.

44
Értékelem!

ÉÉÉÉN ritkán előzök cikisen. Polyák... :)

Amúgy nem voltam feszült, mielőtt, szóval a szelep utólagos működéséről lemondtam volna.

Hát, Tamás, lebuktam. :D

47
Értékelem!

Gyárákák, gyárákák!
Ad 1. Nem kell cikisen előzni! Semmikor se! Mer' lehet, hogy épp én jövök szembe -vétlenül- aki nem szoktam cikisen előzni, oszt' esetleg mégis én halok meg a Ti cikis előzésetek miatt!
Ad 2. Jó, hogy eltört a csap. Ahelyett, hogy.... :) Afféle feszültségkiengedő szelepként működött. (Ha már csap. )
Ad 3. Az egész meg volt beszélve, ki volt mérve, ötször le lett próbálva, hogy Zsolt profi hálivudi filmet csinálhasson nekünk. Mi meg jól bevettük..... :)

41
Értékelem!

A ciki előzés után félreállás, az ismerős érzés... :)

De mondjuk tényleg morbid a felvételen, ahogy pörög feléd a fa... tiszta halivúd baze, én ahogy néztem a videót, dermedten álltam (ültem), aszittem, eltalál... meredek, baze, meredek. Örülök, hogy egybevagy, a csap meg le van sz.rva.

38
Értékelem!

Az sokkal később tudatosul, hogy el is találhatott volna. Ott lefagyott a szoftver, asszem nem tudom, de talán el se ugortam volna, annyira hirtelen és hihetetlen volt. Aztán tudatosult, de igazából az egészhez kellett 2 óra, mire jött az a jól ismert zsibbadásos érzés, mint amikor egy ciki előzés után félreállsz. Hát úgy valahogy. Meg az is igaz, hogy a csapról nem lehetett nem tudomást venni, mert úgy dőlt a víz.

44
Értékelem!

Azt a mindenit. Asszem azután, hogy én is hasonló jóságokat üvöltöttem volna, valószínűleg belém fagyott volna egy időre a szó. Meg alighanem le is ültem volna , kicsit, elgondolkodni , hogy mi lett volna ha egy kicsivel odébb jön az a fa....

Az meg hogy se neked, se senkinek nem lett baja, hát köszönet valakinek, de hogy nem a melósokon múlott az tuti.

43
Értékelem!

Bázz, én is elhajoltam, pedig felvétel.
Hát fú.

49
Értékelem!

Ordibálás, beszarás teljesen Ok. Csak ilyen furcsa az ember (és nem csak a Hegyi), hogy nem azon kezd el üvölteni, hogy bazze majdnem megöltetek, hanem a csap miatt. Ami ugye lehet, hogy igazából másodrendű.

30
Értékelem!

Hát Szent Antalnak vagy bárkinek, de mégis hála és köszönet, hogy Pedinek és senkinek sem esett baja. A fát vágónak meg a disznója farkát! Zsu és Csaba

48
Értékelem!

Cool. -- GG nyilván faszoborként nézte volna végig, ahogy az ág letarolja a kertjét. Bár mondjuk, ha a család kint van épp a kertjében, szerintem ő is ordibált volna.

43
Értékelem!

Hát, van az vagy 100 méter, ahonnan repült a fa, szóval azt gondolom, hogy normálisnak nem tekinthető a munkavégzés. Volt nálam is favágás, Andorék csinálták, de ők kisebb fát vágva úgy dolgoztak, hogy nem csak a pasi volt kikötve kötéllel, hanem a fa is, amit vágott, és így nem zuhant le. Hanem elvágta, és a kötél megfogta, aztán leeresztették. Lakott területen nem úgy vágunk fát, mint az erdőben, GG.

Amúgy jöttek az önkormi rendőrök is, meg a sima rendőrök is. És kiderült, hogy a fa védett, és nincs engedély kivágni. Meg más apróságok is, szóval hivatalból feljelentették őket és leállt a munka.

A csapon nem pattogok, bár az se öröm, egyszerűen beszartam, na.

44
Értékelem!

Az ember felindul ilyenkor, szerintem érthető. A munkavégzés meg felelőtlennek tűnik nekem is, ennek lehetne valami biztonságosabb módja, hiszen elég messzinek tűnt ahhoz, hogy az ember nyugodtan álldogáljon a saját kertjében.

32
Értékelem!

Hmmm, mi szomszédunkban is fát vágtak ma, igaz talán nem ekkora méreteset, de a sorházak kertjei is kisebbek. Meg is kötötték az egyes ágakat vágás előtt, hogy tudják irányítani az esésüket.

34
Értékelem!

Hát nemtom. A csapon pattogsz, ahelyett, hogy örülnél, hogy nem talált el. Oszt úgy üvöltözöl, mintha direkt hajigálnának. Vágjál le te egy ekkora böszme fát, hogy ne pattanjon sehova semmi.
Át kell menni, leverni rajtuk a csap árát, oszt elmnenni, szentantalnak dobni egy vashatost, hogy megvédett.
Szerintem.

Új hozzászólás