Sailboat

Sailboat

Nem tudom, hogy mi az a sailboat, mert itt még nem tartok az angol nyelvleckében, de biztos valamilyen hajó, mert a boat hajót jelent. Ami a két embert illeti, az egy nagyon érdekes, és szerethető helyzet, amiben ők tényleg vágyódva nézik azt a katajevi vitorlást, szóval egy nagyon finom rezgéseket tartalmazó képet kapunk, nagyon ízléses, nagyon visszafogott, és ettől nagy csendjei vannak, nagy terei. Nagyon örülök ennek az egésznek, mert a két figurával, akiket látok, ráadásul idősebb korú figurákról beszélünk, tényleg benne van az, hogy kijöttünk ide a tengerhez, és figyeljük azt, hogy mi fog ott történni a távolban, már oda mi nem jutunk be, de azért a vágy megvan még bennünk. Abszolút jól olvasható kép, úgyhogy köszönöm szépen 3 csillagos leckemegoldás. Számomra az egyik legfontosabb kép a hónapban. (hegyi)
értékelés:    

Hozzászólások

57
Értékelem!

Zseniális ez a kép. Olyan minta egy képkocka lenne egy filmből, egy olyan filmkocka, amibe bele van sűrítve az egész sztori. Szóval számomra nagyon él ez az egész.

51
Értékelem!

Számomra is a részletgazdagság és a finomság ami megérint elsőre, aztán az átélhető hangulat, bár nem vágy, alig érzem a vágyat, én inkább elégedettséget és olyan jó hétköznapi örömöt érzek, olyan békés jó itt hangulatot.

52
Értékelem!

köszönöm... filmre is fotózom, középformátumra is...de ez itt digitális... 5D mk2-vel készült...

53
Értékelem!

Nagyon tetszenek ezek a képeid, csodálatos a tónus- és színviláguk, valamint a részletgazdagságuk. Utómunkával éred el ezt a színvilágot, vagy így jön ki a gépedből? Netán filmre (középformátumra) dolgozol? Gratulálok!

Új hozzászólás