Segédem: Malvo

Mángold aratás után.

Drága cica, ahogy látom ő egy kis félszeműke. Mángold aratás után vagyunk, ahogy a leiratból tudjuk, én magam nem ismerem ezt a növényt. Nagyon-nagyon jó ez az egész, talán fent egy kicsit sok, kevesebb is elég lenne, ha ezt megoldod fekvőben, akkor működik, tudom, a négyzetes meg az instagram, de ez most menne anélkül is. Nagyon-nagyon szubjektív és személyes ez az egész, szóval tetszik. (hegyi)

Hozzászólások

Nem tudom igazán, ki van ott és ki nincs, csak ott volt szabály a négyzetes egy ideig.

Köszönöm az értékelést! Van fekvő verzió is, valamiért jobban tetszett akkor ez, de már megfelelő a másik is és tetszik is.
Vicces, hogy az instagramot említed, nem visz rá a lélek, hogy oda osszak meg dolgokat, annyira zavar (amúgy értem, nyilván a divatirányzatra utaltál). :)

Köszönöm hozzászólást!
Próbáltam levágva is, de fullasztónak éreztem, pont emiatt nem ezt a képet töltöttem fel ide: http://65.media.tumblr.com/e55cb0b8cc0f6...
A cica a legjobb fej a világon! :)))
Gondolkodtam azon is, hogy elforgassam-e 90 fokkal, kicsit olyan így számomra mintha én lennék a középpontban, de ha elforgatom akkor a Malvo.

Jó, öteletes. Egy óriásretek hatás jön, és ez jó. A cica is tök jó fej, a kis félszemű ahogy felfele figyel Rád, rám. A felső üres részt én nem látom indokoltnak.

Új hozzászólás