Lehet, hogy azért gondolom így, mert nagyon szívesen mentem volna művészetek völgyébe, meg estiskolás találkozókra, de két választásom volt: vagy dolgozom, és nem megyek, vagy nem dolgozom, és nincs pénzem, amiből elmehetek... (Zene: Belga - Lotto /köszönöm az engedélyt)

Kedves Balázs, Nagyon jók a megfigyelések, nagyon jó a szubjektív kamera, szimpatikus ez az egész kis etűd, de két eset van: vagy ahogy a Belgát is megkerested és engedélyt kértél, megkeresed a beapplikált idegen fotók tulajdonosait is, vagy saját fotókat készítesz hozzá és azt használod a filmben. Tehát három disznó, de ugye Balázs cserébe kicseréled a képeket sajátra és úgy újravágod a filmet, ugye, oké? (szőke) értékelés:

Hozzászólások

Jajj, hát nem is tudom, hogy melyik az egyszerűbb: kicserélni, vagy megkeresni az alkotókat :) (elvileg egyébként sxc-n szabadon használhatóak a fotók, akinek igénye van rá, odaírja, hogy kér értesítést ha valahol fölhasználják) szóval csinálok saját fotókat az a lényeg. :)

A Remény utcai lottózó nagy ötlet, örülök, hogy van ilyen.:)

Kedves Feri!

Úgy értettem ezt a dologot, hogy ha az ember dolgozik, akkor a nap egy jelentős részében nem biztos, hogy azt csinálja, amit szeretne, és sok időt elveszít az életéből csak és kizárólag pénzkeresés céljából, (a művészetek völgye csak egy személyes példa volt, mert én nem tudtam volna megoldani, hogy elmenjek, és a munkám is megmaradjon utána :) )
egyébként pedig örülök, ha tetszett.

ja, elfelejtettem a leírásban bevallani: a bevillanó képeket SXC-ről "loptam", tehát nem az én munkáim.

A filmed nagyon jó és még szól is valamiről, ügyes !

Kedves Balázs!
Már ne haragudj, de nem értünk egyet. Szerintem, ha valamihez kevés pénz kell, az a művészetek völgye. Ha annyi pénzed van ami elég a kajára (enni meg mindenütt kell), az már jó. :) De a filmed tetszik. :)

Új hozzászólás