Sétalovaglás (ismétlés)

Erről a párocskáról 5 képet csináltam. Talán ez itt egy LEHELETTEL kevésbé szűk lefelé és jobbra, PICIVEL többet mutatva a lóból is. A helyszínt is javítanom kell, helyesen: El Puerto de Santa Maria, 2003.05.03.

Kedves Sándor, készítettem egy kis filmes magyarázkodást, hogy hol szorít a cipő. Igen, egy picivel tágabb a dolog itt, de nem oldotta meg a problematikát. (hegyi)

Hozzászólások

Bevallom, nem igazán értettem, miért olyan fontos ez a kép neked, de úgy voltam vele, hogy valami érzelmi kötődés lehet az oka, és ha fontos, hát fontos, akkor nézzük, mi a baj, ami miatt nem jön át az, amit szeretnél. :)

Kicsit provokatív volt, hogy felraktam ezt az alig-más verzióját egy amúgy nem igazán fontos képnek, de meg akartam érteni a problémát. Nos, az illusztrációd tökéletesen meggyőzött, köszönöm. Fura, hogy az ember hogy nem akad fenn a saját képén egy ennyire zavaró dologon, mint a lecsúszott bugyó. A kislány kezének csonkszerűségét én is láttam, mégis túltettem magam rajta – és ez is jellemző, hogy szeretjük szőnyeg alá söpörni a problémát még ha látjuk is.

Új hozzászólás