Smile in the Dark

Canon EOS-M + EF-M 15-4mm5 f/3.5-6.3 objektiv. Teljesen sotet szobaban oldalrol megvilagitva egy 25w-os 2700k szinhomersekletu izzoval. A gep allvanyon (vasalodeszka) volt es wifi segitsegevel telefonnal osszehangolva sutottem el teljesen automata uzemmodban. A kepen semmilyen utomunka nincsen, nyers kep. Masodik onarckep keszitesi kiserletem eredmenye.

Olyan jó az, amikor valaki nem pózol, adja magát, egy kis mosoly, de a tekintet az, ami a főszereplő, és persze, értem a színhőt is, hiszen elvisz a valóságtól kicsit, épp csak annyit, ami kell. Egy dolog, hogy talán ha 2 fényértékkel világosabbak vagyunk, akkor még jobban kijössz a térből. Várom a folytatást, gyere! (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

0
Értékelem!

Szia Zsolt, üdv a Téren! A leleményesség alapvető egy amatőr fotós kelléktárában is, és itt a képmezőn semmi zavaró objektum nem tapasztalható a külvilágból. Illetve egy valami mégis látszik a külvilágból, az pedig a legfontosabb fényképészeti elem, a fény :) Lehet ilyen meleg tónusú is, ez egy bensőbb, esti hangulatot kölcsönöz a képnek, egy gyertyafényes vacsorához például kiváló lehet, amit azonban a "félmosoly" szerintem átfűszerez, és inkább lesz az elhagyatott utcában a sötétből a lámpafényben előlépő üldöző... :) A mosolyban nekem most az van, hogy "na megvagy!" :)

Új hozzászólás