Sörényes

Mint mindegyik mostanában, a világítási helyzetek gyakorlása apropóján készült.

Én ezt a képed kedvelem, bár van benne egy pici távolságtartás, úgy érzelmileg, mint fizikailag is, én biztos jobban bebújtam volna a fikusz ága-boga közé a fejemmel, és olyan mélységélességet választok, amiben minden éles, hogy valóban összekeveredjenek a fej és a növény formái. A tónusok szépek, a világítás picit tárgyszerű, elidegenítő, de elfogadom. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

0
Értékelem!

Ja, hogy így mondod a távolságot, konkrétan, benne voltam a közepén, sajnos csak ennyi az ága, persze hogy karcolt. Azt hittem a fejtartas, tekintet, ami amúgy amiaatt volt mert ott volt csak kilátás, és belátás, nem tudtam el hajlitani csak egy kézzel az ágat, másikban a távirányító volt
És azt akartam, az arcom látszódjon.

0
Értékelem!

Az "ez vagyok én" sokszor előjön. Az ember azért csinál bármi kreatívat, hogy épp ezt az ez vagyok én-t meghaladhassa, legalább alkotás közben. Épp elég, ha hétköznap van ez vagyok én, ezért mondom, próbáld ki azt is, ha nem törődsz a veszteségekkel, sérülésekkel, azzal, hogy hozzád érnek az ágak, levelek.

0
Értékelem!

Azt gondolom én is, hogy ez még viszonylag működik, és éppen a távolságtartás miatt is, én is inkabb olyan vagyok. Ez a kopasz növénykert adottság, ez a legsűrűbb része. Melysegelesseg lehet, hogy jó lett volna meg, de nem volt mar annyi fenyem, sem helyem. (Még mindig mobilról szenvedem be a válaszokat, bocs) és köszi!

0
Értékelem!

Köszönöm Ányesz a figyelmed!

1
Értékelem!

Nekem ez tetszik, talán jobban mint a többi, de nagyon jó sorozat. Nekem is Rousseau jutott eszembe, látom nem véletlen. Amennyire én értek hozzá, úgy látom technikailag is nagyon jók lettek

0
Értékelem!

A paraván nem jutott eszembe, de jó észrevétel, tényleg lehet benne valami, pont úgy nyújtogatom a nyakam, hogy kilássak azon a kis résen :) Nekem amúgy inkább Henri Rousseau festményei járnak a fejemben ilyesmit csinálva, látva - persze ez sehol nincs ahhoz, tudatosan kellene ráépíteni, elrendezni tényleg minden levelet. Mindenesetre elindítja az agyam... Köszi, hogy elmondtad!

1
Értékelem!

Nem kell ehhez sokat írnom, csupán két dolgot: elsőre a párhuzam az olyan paravánokkal, ahol mögé állva a fejet beillesztve készül a fotó, s másodjára soknak, kuszának találom az ágakat. Semmi egyéb, és természetesen a diskurzus jöhet-mehet, köszi.

0
Értékelem!

Oké! Viszont biztatnálak Feri, hogy írd le, hogy miben érzed gyengébbnek ezt a fotót? Nem vitatom meglátásodat vagy megérzéseidet, de fontos lenne, hogy tudjunk diskurálni is ne csak mutogassunk egymásnak a képeket. Ilyenekből mindketten tanulhatnánk!

0
Értékelem!

Természetesen, amennyiben elégedett leszek az eredménnyel. Most még nem tartok ott.

0
Értékelem!

Köszönöm Feri a figyelmed! Én éppen azon gondolkodtam, hogy ezt érdemes lenne talán továbbvinni egész alakosban is. Ez egy szobanövény, amit cserepestől tartok magam előtt, és a levelek között illetve alulról próbáltam bevillantani. Úgy érzem, ennél a verziónál viszonylag jól sikerült bevilágítani. Ebből is több készült persze. Az ötlet persze nem egyedi (ahogy a többi sem) elég gyakori növényekkel, virágokkal pózolás is, levelek közül kikukucskulás, stb. Megmutatod Te is a hasonló mozzanataid?

0
Értékelem!

Feri, de hol vannak a beígért képek a mozzanataidról?

1
Értékelem!

Ide írom, hogy talán pont ez a sörényes lóg ki a sorból. Furcsa, mert nekem is vannak hasonló mozzanataim, de most ennél a képnél jóval erősebbnek, profibbnak érzem a többit.

Új hozzászólás