Sport? Barátság? Sportbarátság?

Sport? Barátság? Sportbarátság?

Kicsit nagyot ugrottam a sorrendben. Lehetne barátság is, és akkor kisebb az ugrás, de nem tudom meddig sport, és honnan barátság. Ez lehet, hogy mind a kettő.

Az a helyzet, hogy jó lenne még azt a 1-3. leckét gyűrni, másrészt, amit most látunk, ott hibádzik, hogy a víz felületén csillanó nagy felület elviszi a figyelmet a fő témáról. Tehát, ha most egész szélsőséges értéket szeretnék mondani, akkor azt mondom, hogy zavaró a két kajakozó (remélem, hogy ez kajak). Mert az, ami a háttérben történik a partról visszavert árnyékokkal és a fénnyel, az izgalmasabb, és ezt ők kettévágják. Igen ám, de ha csak annyit teszel, hogy egy takarást csinálsz a szemed és a képernyő közt az ujjaddal, akkor máris látod, hogy ha kitakartad ezt a nagy fényt, akkor máris élni kezd ez az egész. Erre nincs más megoldás, minthogy az exponálás előtt olyan helyszínt keresünk, ahol ennek a csillogásnak nincs ekkora szerepe, vagy ahol nem üti ki a főtémát. (hegyi)

Hozzászólások

28
Értékelem!

Köszönöm az elemzést.
Dolgozom az ügyön.

30
Értékelem!

Kedves István! Köszönöm a hozzászólásod. Számomra fontos a véleményed, mert megnéztem a munkáid, nekem nagyon tetszenek, jónak tartom őket.
Polárszűrőt már majdnem vettem, de egyenlőre még kimaradt.
Az egyszerű képek sokszor valóban sokkal hatásosabbak, mint azok, amiken több minden van egyszerre jelen. Kíváncsi leszek mások véleményére is a képpel kapcsolatban, ha megtisztelnek vele.
Technikailag általában én sem szeretem a bebukott, kiégett képeket. Ez a kép viszont szerintem ezek nélkül a nagyon erős árnyákok és csúcsfények nélkül, csak egy átlagos két kajakos a vízen kép lenne. Persze lehet, hogy nem jól gondolom.

35
Értékelem!

Egy technikai észrevételem: talán egy polárszűrő most jót tett volna, nem a fény-árnyék hatás lenne talán a domináns. Azt hiszem, talán a polárszűrés az egyik olyan, amit utómunkával csak kínkeservesen, és nem szépen lehet pótolni. Most úgy elveszik ez a sportbarátság nagy "árban".

:) És a kérdésedre egy költői viszontkérdés: a barátok nem egy csónakban eveznek? :) Oké, ez kajak, és nem csónak... :))

Új hozzászólás