Sűrítmény

Sűrítmény

Bemutatkozó képem.

Kedves Gábor, köszöntünk a Látszótéren! Azt gondolom, hogy ez egy elég erős üzenet ahhoz, hogy valakinek az életébe betekintést nyerjünk. A nézőponttal nem biztos, hogy teljes mértékben egyet tudok érteni, igaz, hogy ez egy megfigyelői nézőpont, mintha odaguggolt volna valaki melléd a székhez, de kevésbé tárgyias. Ahogy látom, ez egy tetőtéri helyzet, tehát nagyon magasra nem is lehetett volna a kamerával törni, hogy fentről fotózzuk ezt le, de talán egy picit feljebb emelt kameraállásból nagyobb hangsúlyt kapnának a tárgyak. Van itt minden Jézuskától a géppuskáig, és nyilvánvaló, hogy a személyiség színességét is akarja ez a kép közölni, és azt mondom, hogy ez egy jól sikerült megoldás ebben a tekintetben, úgyhogy megvan a 3 csillag, és megvan a leckemegoldás is. Várjuk a folytatást a jövőre nézve, és nem muszáj megvárni az elemzéseket, közben is érkezhetnek fotók. Folytassuk tovább a munkát! (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

45
Értékelem!

Köszönöm az elemzést! Annyira megörültem annak, hogy sikerült egy történetet összerakni, meg egy viszonylag alkalmas helyet találnia fotózáshoz, hogy az már kimaradt, hogy valóban jobb lett volna kicsit magasabbra emelni a gépet. Jó, hogy rávilágítottál. Az az egyszerű megoldás, hogy felálljak egy sámlira, akkor nem jutott eszembe. (170 cm -10 cm, hogy bele tudjak kukucskálni a gép keresőjébe, 160 cm magasságból valóban kicsit guggolósnak tűnik.)

54
Értékelem!

Köszönöm kedves Ágnes, igyekszem folytatni.

44
Értékelem!

Üdv tőlem is, várom a folytatást.

43
Értékelem!

Szia István!
Köszönöm, ez volt a célom, örülök, hogy ezek szerint valamelyest sikerült.

44
Értékelem!

Szia Gábor, üdv a Téren!
Sokmindent elárulsz a fotóval magadról, szinte önéletrajzot lehetne írni belőle... :)

45
Értékelem!
48
Értékelem!
49
Értékelem!

Köszönöm, még tanulnom kell az oldal használatát. Bár elvileg be voltam jelentkezve.
Most is bejelentkezve írok, látom is a teljes nevem, aztán meglátjuk.

59
Értékelem!

Jó kis mix. :) De az új lámpát hiányolom :P

39
Értékelem!

Kedves Gábor, egy technikai megjegyzés: ha bejelentkezel és úgy írsz, akkor nem kerül várakozósorba a kommented, hanem egyből megjelenik, ráadásul a teljes neveddel, a többiek számára könnyen azonosíthatóan.

61
Értékelem!

Szia Gábor!
Köszönöm az üdvözlést,és a hozzászólást.
Az a kék dolog fekete hűtőbordával, egy nagy teljesítményű tirisztor. (Az egy félvezető.)

49
Értékelem!

Üdv itt a téren. Nem tudom mi az ott a bal szélen az elektroncső mögött, de izgalmasan néz ki.

Új hozzászólás