Szabad gyakorolni

"Ne az legyen, hogy azon elkezdesz molyolni, hogy: Nekem szabad-e? Mindent szabad! Nincs olyan, amit ne tehetnél meg. A kamera a szabadság eszköze. Minden kép a szabadságra nyit ajtót." (5.HetiHegyi)

Köszönöm a kiemelést, örülök, hogy rátaláltál erre a mondatomra, valóban a szabadság a legfontosabb, arra kell figyelni, hogy a szabadság ravasz dolog, mert olyan arcát is mutathatja, ahol becsal az erdőbe azzal, hogy azt hiszi az ember, hogy a mindent szabad az a szabálytalanság, vagy szabálytagadás is egyben. A kép tetszik, nem tudom, hogy lehet ekkorát ugrani, ha neked ez megy, akkor azt is érdemes majd figyelni, mi az a szituáció, ahol ezt alkalmazod. Mivel eleve szürreális az akció, így azt lehet próbálgatni, mi az a környezeti változó, ami ezt a szürrealitást még jobban emeli, most direkt hülyeséget írok, mert tanácsot ebben nem lenne jó adni, például egy BKV busz utasterében kandikálna a lábad, vagy egy bevásárlóközpontban, szóval ez a fontos, hogy a helyszín mit ad ki. (hegyi)

Hozzászólások

26
Értékelem!

Persze, hogy komolyan akarom venni.

26
Értékelem!

Noémi, ha komolyan akarod venni, olyan nincs, hogy "én csak". 

27
Értékelem!

Köszönöm az értékelést! Ez már a harmadik rím mostanában: emelni a szürrealitást, álom/mozi az egyik előző elemzésben, és nemrég olvastam egy idézetet is: "A fotográfia igazi művészete a megtervezett vizuális hazugság." (Terence Donovan) Kezd érdekelni! :)

(Lehet, én értem félre, amit írtál, de én csak ugráltatok a képen.)

30
Értékelem!

:)A legnagyobb nyomot mindenesetre a fenyőpadlón hagyott ez a kép, ahogy a 20kg-os, ám annál lelkesebb modellem ugrabugrált a botlábú kanapén. Ezt persze csak jóval később vettem észre, és majdnem rosszul lettem. Nagy árat fizettem. :)

27
Értékelem!

Nagyon tetszik ez a kép, az ötlet, és ami lett belőle.

30
Értékelem!

Tegnap megnéztem a hibaistás videót. Már akkor eszembe jutott, hogy a Szabad gyakorolnit le kellenne cserélni Szabad hibáznira. Jó, hogy ilyen kitartó bogozgató vagy. :)

33
Értékelem!

Szabad lebegni is! :) Megismerem háttérben a fotóidat... Egy zongorát. Mivel emlékszem korábbi képeiden elmesélt egy-két számodra fontos vagy megélt dologra, bizonyára ez értelmez is bennem, azért látom meg a zongorát. Valami a táncmozdulattal kapcsolatban is kapizsgál emlékeimben, de nem tudom már mi. De ezért nekem ez az ugrás tánc is, nem csak elrugaszkodás.
A képet illetően úgy érzem, mint az Y - t az I helyett. Egyről fakad, de ketté ágazik, pedig valamelyik egyik kellene legyen. Vagy az ugrás, vagy a háttér. Nem tudom, sikerül-e elmondanom az érzéseimet, amelyek nem tanácsok, annál sokkal több magamban a kétségem, hogy tanácsolhatnék. Ilyenek járnak a fejemben.

Új hozzászólás