Hozzászólások

gábor:
szerintem mindig írd, és mond ami akarsz, de ne zsörtölődjél már annyit.. :)))))

Akkor elmondom megest. A képek itt mint kiállítás szemlélendők. Tehát ide történetileg kerülnek fel a képek, mondhatni időrendben, amit az én önző kiállításrendezői logikám terel egybe. Ha mint kiállítás fogunk fel egy képgyűjteményt, akkor mint minden kiállításnál, vannak emblematikus és vannak kiegészítő, történeti képek. Így egyben kellene szemlélni. Ez nem jelenti, hogy nem lehet a képekről egyesével beszélni, de úgy van értelme, ha ezt a fenti szempontot figyelembe veszitek.
A fórumban van téma nyitva a táborra, a táborlakók kicsit szemérmeskednek, de tessék őket ott erősen nyaggatni és faggatni. Fognak mesélni, kérdezzetek. Azt gondolom, hogy elsősorban nem az én véleményem, történetem a fontos ebben, ezért sem vinném én a prímet, de ha van kérdés, amire én tudom a választ, ott arra is szívesen válaszolok. Használjátok szabadon a fórumot.
Lesz tábor, szervezzük a következőt, amint összeáll a forma és lesz házirend, program tisztázva, ki fogjuk hirdetni és lehet rá jelentkezni, várunk mindenkit szeretettel.

Óvasok én, óvasok mint a gép, meg nézem a képeket is és nagyon nagyon várom a táborozóktól az érő elemzéseket. Egyelőre ölég soványan csordogálnak.
Másrészről meg a tábori képek stástusza nemigazán világos. Ha napló, nem elemzünk, örülünk akkor rendben van.
Ha kép, akkor én úgy hallottam valahol, hogy kerettől keretig tart, ott kell meglenni az egész képnek.
Tényleg nem bántásiból mondom, de a táboriak között jócskán volna elemzésre érdemes, de akkor miért nem beszélünk róla (a bennfentes csacsogást nem tekintem érdemi hozzászólásnak) és vannk olyanok, amik legfeljebb a résztvevőknek jelenthetnek valamit (érzelmi alapon).
Szóval most akkor mi legyen a táborral? Mondjam mit látok, vagy örüljek, hogy elmondjátok mi történt?

Gábor, höhö, ha olvasnád, amit írok, itt alant az első bejegyzésem, akkor nem csökönyösködnél, hogy milyen a kép, nem ragadnád ki a sorozatból. Tessék az első képtől lapozni az utolsók irányába és talán összeáll a történet. Ha nem, tessék újralapozni. Meg kell tanulni képsort is szerkeszteni, kiállítást, könyvet - ezek olyan műfajok, ahol az egyedi képek egymásutániságából születik valami több, mint 1+1+1.

A pedellus szól most, aki mondjuk úgy, épp áll a létrán és pakolja a képeket. Tessék még annyi bizalommal lenni, hogy tudom, hogy mit csinálok.

Dénes, én akceptálom a kérésed, ezt szükségét éreztem leírni, és egyébként meg a ti hibátok, mert a fórumban van topic beszélgetni mindenről, nyílt topic a táborról is, de nem használjátok. NEktek kell mesélni a többieknek, akik nem voltak ott, elmondani, mi volt a tábor és mi történt, szóval mondjuk akár naplószerűen is. Ne mindent nekem kelljen.

OK.
1. A kép félig megfogalmazott. Egyetértek hogy lapozzunk. Aki magában értékelni szeretné annak:A szándék: Egyik dörögdi vendéglátónk (Baksahegy :)) köztünk és a történésben való helykeresését szerettem volna megragadni amihez párhuzamot nyújtott a szintén szerepre váró labda. Az ellenpontot a csacsis szekeret ami mindenkit bekapott nem tudtam rárakni... hogy mégis érződjön a "dráma" ezért hagytam kilépni a képből.
2.Én és Mesi utaltunk egy szállóigére nem elég háttérinfóval. Én és Mesi és minden táborozó szeretjük és tiszteljük Ferit és élveztük minden megszólalását és ezt ő tudja és mostmár Ti is.
3.Nagyon örülök hogy Márk a félkész képen is megtalált egy hangulatot, főleg azért mert a munkái kapcsán igencsak becsülöm az agyát :)..Kössz MÁRK:)
4. Sokkal jobb képek vannak már most is fenn és én tudom hogy még mik jönnek:)))...hajaj:)...Mint nevesített képgazda részben ezért részben mert számomra a képen nem két láb hanem egy ember van a Feri név mögött pedig még személyesebb ...(.."ez egy igen igen szép barátság kezdete...":)) ...úgy szeretném.... AZT kérem hogy a képhez több bejegyzés ne kerüljön.....KÖSZÖNÖM: LAPOZZUNK:)

Jól levetted, csak a címlapon maradt kint. Höhö.

Szerintem inkább ezt kellet volna levenni, mert az egy értékelhető kép. Ez inkább a lapozzunk kategória. Szerintem.

Picit sokat kommunikáltunk a háttérben, ami okán aki ezeket nem tudja, nem ért dolgokat. Feritől elnézést kell kérjek, mert a tábori történet a táborban le is záratott, tehát oktalan volt visszaidézni, hisz a múlté. Talán mentségem, hogy mondhatni tipikus első lépés, hogy az ember az értékelésnél csak igent és nemet mond, elfogad vagy elutasít. Ezen igyekszünk túllépni és ehhez szeretnénk segítséget nyújtani. A képcím a feris képnél nem volt acélos, egyelőre levettem a képet. remélem, ha kerül hozzá másik cím, zökkenők nélkül visszakerülhet, és ez a mellékszál lezárható. Feri valóban elemzett tömören is, és én igen nagy dolognak tartom, hogy talán mondhatom, hogy ráérzett az ízére, és megtalálta a maga hangját az értékelésben. Öröm volt látni, hallani, amikor megnyílt. És nekem ez a lényeg.

Elég a lelkizésből!!! :):):)

A szertet az egy dolog, a szar kép meg egy másik.
Ami szar, az sok szeretettel is szar. Legfeljebb nem mondjuk, de nem hiszem, hogy az jó lenne.

Feri a képeiden látszik mennyire szeretsz minket...aki látva őket azt gondolja hogy magadon kívűl bárki képére "szart" mondtál az vak, de az ezeket se tudja elolvasni úgyhogy olyan nincs :)))

itt nekem is szólnom kell, meg már rég kellett volna, mert tényleg úgyvolt, ahogy Feri mondta és itt tényleg más lett a látszat, sikeresen az általam feltöltött képnek és címnek köszönhetően. Kérek is elnézést Feritől!

Mivel el hangzott itt a nevem nem túl rózsás színben, úgy gondolom érdemes lenne meg említenem, hogy a magam képén kívül senki képét sem becsméreltem, senkiére sem mondtam, hogy szar!!! Mondtam ugyan sok képnél, hogy "menjünk tovább", vagy "lapozzunk". Ez a megjegyzés olyankor hagyta el a számat, amikor már senkinek sem volt az adott képhez érdemben hozzáfűznivalója. Bátorkodtam ezt azért tenni, mert az Én képeim voltak a sor legvégén, és ahogyan azt sejtettem is, a társaság addigra belefáradt az elemzésbe.

Márk fontos dolgot mondott. Ez itt inkább tekinthető kiállításnak, mintsem egyéni megmutatkozásnak, szakkörnek vagy más személyes bemutatónak. Ez egy közös kiállítási helyzete a táborlakóknak, ahol egyrészt történet van, másrészt képsor, képpárok, egymásra felelő munkák, ezért van, hogy felkerült olyan is, amire egyedileg az alkotók esetleg nemet mondanának, mert fentiek okán segítik egymást a képek.

Jó, hát azt én is látom, hogy a cipő kilóg a képből, és ez zavaró, de nem feltétlenül lényeges. Nincsen az a film, aminek nincsen gyengébb jelenete, ez mégsem vesz el a film erejéből. Teccik érteni?

nnnna...nekem jól esik avéleménynyílvánítás:)...egyébbként az elemzéseknél teljes képernyőn voltak a képek és úgy ez a 2.3 megapixelével jpeg formátumával nagyon "műanyag" volt...így kicsiben kevésbbé fotó inkább történet

Mark, ne keverd a velemennyilvanitast es a kepelemzest.

Mindenki tud képet elemezni a saját szemszögéből. Általános szemszögből meg senki. Ennyi. Nem?

Márk: a tábor egyik feladata, hogy képeket elemeznek a jelenlévők. Sajátot, egymásét. Feri ezt eleinte elég speciálisan oldotta meg, aztán a harmadik hasonló benyögésénél enyhén érzékeltettük vele, hogy lófszt se ér az, ha valaki csak annyit mond, amit itt idézett az alkotó a képcímben. Másnapra Feri is egész frappáns elemzéseket hozott ki magából. Komolytalan a helyzet, de én mégis komolyra fordítom: mindenkinek meg kell tanulnia képet elemezni, értékelni, többet kihoznia magából annál, hogy ja, ez jó, ez meg szar.

Jó ez, ne lapozzunk.:-)

jaaa boccs semmi különös csak voltak sok jó képek oszt ha nem akartunk időzni valahol ahol nem volt hozzászólás hát a képgazda vagy valaki szólt hogy lapozzunk....vagy ahogy Feri mondta "ez szar menjünk tovább"...stb :)

Szerinted mond nekem ez bármit is hogy lapozzunk?:D
Annyira rossz, amikor az orrom előtt céloznak valamire, amiről fingom sincs.:-( :D

Szőke tanárúr is ezt mondta:)...meghogy lapozzunk:)

Új hozzászólás