Szabadság

Szabadság

Délutáni reptetés, galambok ki, el, majd pár füttyszó, körözés hosszú perceken át, Szabadság, nekik is, a gondozónak is, nekem kikapcsolódás, az is Szabadság, repülnék, a város felett, a gondok felett, mindenki felett, messzire el...

János, ez egy nagyon érzékletes és jó megfigyelés, egy nagyon jó gesztus – nem túl szerencsés elhelyezésben. Olyan, mint hogyha ez a képkeret elcsúszott volna, pontosabban mintha a falon lévő képkeretből lecsúszott volna a kép. Ennek az egésznek akkor volna értelme, ha eldöntöttük volna azt, hogy ezek most befele vagy kifele repülnek ebbe a történetbe. Ha belele, akkor egyértelmű nekem, hogy ennek az egésznek a bal alsó sarokba kellene kerülni, de ha kifele, akkor meg a jobb felsőbe. Most valahol a kettő között mocorgunk. Én az utóbbit választanám egyébként, a jobb felsőt, mert akkor meg lehetne tartani azt az egyetlen kis madarat egészen idehozva a jobba alsó sarokhoz. Nem olyan nagy matek ez, mert ez utólag is megvalósítható, mivel abszolút fehér a háttér, tehát azt gondolom, hogy ez utómunkában nem egy nagy feladat. Most nem nagyon értem, hogy miért ott van, ahol, ez az, ami ebben a dologban számomra kérdéses. Azon dilemmázom, hogy ezt megoldás szempontjából kis feladat helyrerántani, és akkor megvan a leckemegoldás – három csillag. Viszont azt is mondom, hogy János, nem most kezdtük ezt az ipart - tömegelhelyezés, kompozíció, aranymetszés, képarányok - szóval ha meg így gondolom, akkor két csillag. Úgyhogy ez most egy kegyelem hármas, tehát megvan a három csillag és a leckemegoldás is, de lassan szigorúbb leszek. (hegyi)
értékelés:    

Hozzászólások

Március 15-i műsoromhoz ezt szeretném ajánlóképnek.

Persze, dekomponálható, miért ne lenne az?

Aszondod Zsótom, hogy most itt meglehetett volna hágni azt, hogy a haladás irányában még legyen egy kis tér? Ha a jobb felsőbe teszem, akkor kifelé repülnek, bár olyan lesz a kép mint mikor egy "klasszikus" profilkép és a tekintet irányában elfogy a hely, na jól körül írtam, de na :) érted Te.. Szóval most itt lehetett volna kivételt tenni?
A szigort nem bánom, akkor tanul az ember ha hajtják..

István köszönöm, repülés utáni vágy igen :) nekem, akkor is és most is. :)

Nahát! Mintha grafika lenne, vagy fotósopp... de tudom, nem az. Valami észbontó :)) Hogy vágy vagy sem, azt nem tudom, mert azt értem, hogy esetleg Te szeretnél repülni, de ebben ebben a fotóban nem az van nekem, hanem nem is tudom. Inkább egyfajta áldás... öröm... emelkedettség...összhang... (?) Ilyenek. És most.

Köszönöm Zoltán, én különösebb alakot nem láttam, nem is akartam belelátni, inkább az ért választottam mert így együtt volt a raj, persze vannak renitens leszakadók mindig :D.
A más színűek (különösebben nem értek hozzá) pedig úgy vettem észre, amolyan vezér egyéniségek, ők mindig előrébb voltak, de ketten együtt.. mindig kitűntek a mozgásukkal is.

Nekem is nagyon tetszik, jó a lemaradó galamb, élőbbé teszi az egészet, nem olyan steril és jók a más-színűek is, mintha erőközéppontot vagy szívet jelképeznének, amik a felső nagyobb térrel szembe mennek. Hatásos. Kíváncsi leszek Zsolt hogy értékeli a leckében.

Olyan mint egy festmény. Nagyon tetszik nekem is.

János, ez nekem nagyon tetszik! Kitűnő a tömegelhelyezése és - bennem - érzelmeket kelt.

Új hozzászólás