szarkompozció (barátom az irónia)

Márti, ezt a képet nem értem. Bocs. Szőke.

Hozzászólások

Ja, aztán lenyúlja valaki és milliókat keres vele... Akkor írok egy szarabbat.;-)

Ez jó poén volt Márk, elismerésem!:)

Nem vagyok Márki, Zsozsó!:D

yayyyyy márki ,yayyy. ajjajjajj. beteg.

Két dudás nem fér meg egy csárdában.:-)

Á-há! Apukád is jófej lehet, nem akar beiratkozni?:)

Nekem ez az egyik kedvencem.:-) Süt a képből az alkotó személye!;) mellesleg az előző hozzászólás címe apa és fia is lehetne.:-)

Arról volt szó, hogy csak a jó képeknél csinálunk hacacárét, nem?:) Bár ez szar kép, akkor itt szarozni érhet, igaz. Na jó, akkor köszi a sztorit, remélem leglalább jó volt!;)

- Hú, kijött...
- És? - kérdem én.
- Ááá, sikerült bent tartani a zaccot!;)

Márk, akkor ez alighanem lószar lesz:)

Volna egy értelmezésem a képre:
Ez a nagy mennyiségű ürülék tegyük fel, hogy egy állattól származik, amit Márti nagyon szeret. És végülis ez a plató(ny)i szar maga a barát, mert "az vagy, amit megeszel".

Hát, valószínűleg nem éri meg.:)
Amúgy én most itt magamat szemlélőnek szántam, de azért komolyan eszembe jutott, hogy bele is lehetne ugrani, csak aztán ezt az ötletet elvetettem.

Márti, Szőke már Dörögdön, de emlékszem tegnap éjjel miket mondott, szóval a szart a platóval nem köti össze semmi semmivel, áll ott, csak áll... abban valóban lett volna valami, ha magad is rácsempészed valahogy a képre. például hogy a kerítés mögül átkukucskálsz. másrészt alul-felül vágni kellett volna, harmadrészt a tónusrend is, szóval van mit szarozni vele, csak a kérdés, hogy megéri-e. :)

Roland: nem, az másik, csak talán a típus ugyanaz.
Kata, Márk: köszi:)
András: ezt egyszerű esztétikai élménynek szántam, semmi baj, ha nem tetszik, nem sértődök meg. Köszönöm az őszinteséget!

hehe
és Krisztián is itt állt modellt ?
mintha a fa ugyanaz lenn..

:))) Márti, ez nekem is nagyon tetszik! Nekem ez a mondás jut róla eszembe: szarból is lehet ostort fonni, csak pattogtatni nem lehet vele ...

Márti nagyon jó!! Külön örülök neki, hogy végre egy lány csinál viccet a szarból!;-)

Márti, tettem egy plusz szóközt a címbe, mert az irónia nekem is barátom. :)

Ági, szerintem nem borul ki, mert kiegyensúlyozza a virág.
Csaba, most akkor ez el van rontva?:) Mert azt nem akartam ám..
Aureliano: a szarral való nyilvános foglalkozásban általában az a jó, hogy tabukat lehet feszegetni vele, ami végülis az eredménytől függetlenül felszabadító, és felszabadultan könnyű mindenen nevetni. De engem nem a tabu miatt érdekelt itt most, hanem a játék miatt. Érdekes volt esztétikia élményként megélnem az egy platónyi szarral való találkozást egy napsütéses tavaszi délutánon.

Nem tudom miért érezzük viccesnek a szart és kapcsolódó dolgokat. De mégis így van. Kár, hogy nincs még szagos internet, koreai tudósok már dolgoznak rajta.

Ez nagyon ki van találva. Én is próbáltam már nagyon elrontani egy képet, nekem sem sikerült.

Márti: ajaj, nehogy kiboruljon a kaki. Úgy látszik ez téma lesz, mivel Aureliano a madárszart is lefestette a kerítésén. Ne szarozzunk, csináljuk.

Új hozzászólás