Szavazz, ha tetszik!

Szavazz, ha tetszik!

Mától új funkcióval bővült a látszóteres életünk - a hozzászólásokra, kommentekre szavazatot adhatsz, ha tetszik. Ez nem helyettesíti a szöveges választ, de jelezheted vele a bejegyzés írójának, hogy egyetértesz vele, hogy amit írt, az találkozik a te gondolataiddal is, mintegy bátorításként visszajelzést adhatsz és kaphatsz. Ez a lehetőség csak azok számára elérhető és látható, akik regisztrált tagjaink és be is lépnek az oldalra. Használjuk bátran!

Hozzászólások

AU, most egy hétig nincs javítás, mert a tech elment nyaralni. De utána ez is sorra kerül, ha nem is ilyen formában, de lesz szavazás.

Kár, hogy ez eltűnt az új dizájnból.

Tessen megerőltetni magát. Legyen nyoma!

Sejtettem, hogy ez van a dolog hátterében! :) Pedig igen sajnálatos, mert van, hogy tetszik egy kép, de hozzászólni nem tudnék érdemben, vagy már előttem leírták a dolgokat, az meg, hogy leírjam, hogy tetszik, nem oszt, nem szoroz, és így nyoma sincs! Úgy meg lenne! :) De értem én, és csak akadékoskodok! ;)

Lehetne, mert a szoftver tudja. De nem akarom, nem, nem, nem - akkor még ennyit se szólnátok, csak ülnétek és nyomnátok a lájkot, amivel semmire se mennénk. A komment esetében van olyan, hogy egy tetszik visszajelzés is elég lehet. Képnél nem.

Nekem tetszik! ;) Kár, hogy a képekre nem lehet szavazni, nekem az is bejönne! :)

remélem jó lesz ez nekünk.

Csak bejött a lájkolás.

Új hozzászólás