SzebbikÉn

SzebbikÉn

A napokban meghallgattam a caffés (ön)portrés beszélgetést. Véleményem szerint nagyon nehéz téma, még barátkozom vele, ezért is ehhez kapcsolódóan szorgalmiba teszem inkább. [Eltorzult világ sorozat]

Egy régi leckénk van itt most felelevenítve, a hibaistákat csókoltatom, nagy szeretettel gondolok vissza Verára, aki ezt az egészet a vállára vette, mint mozgalmat, és remélem, hogy azóta is ez sikeresen működik. Ez egy hommage a hibaistáknak. Jó ez a celluxos rögzítés, jó ez a koszossága ennek az egésznek, szóval ez egy jó kis hibaista kép. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

A Hibaisták itt bontogatták előd oldalunkon a szárnyaikat, és Verocskát kimondottan kedvelem, szóval hajrá. És igen, lehet másra is küldeni képet, persze a lecke sorrend nem véletlen agyszülemény, de fel lehet borítani.

Köszönöm Zsolt, hogy helyén kezelted a képet!
Jól is látod.. (remélem lehet még ide küldeni, mert kedvelem..)

(Tényleg attól még hogy az első nincs teljesítve, gondolom lehet nyomatni a többi osztályt is?)

Köszi Attila, kifejezetten örültem hogy előjöttek az emlékek! Engem sokkal inkább ez foglalkoztat, kíváncsi vagyok kinek mik az élményei tapasztalatai, életúta.. így közelebb kerülünk egymáshoz, megismerhetjük a másikat, eszméket gonodlatokat cserélhetünk, fejleszthetjük magunkat indirekt módon és ez ami nagyon izgalmas.
Ha nem privát és van kedved megoszthatnád..
üdv
d

Keresem, keresem, de nem lelem a hibát. :) Jó ez a kép régi emlékeket hív elő.

Szerintem az első osztályt nyomhatod, annál is inkább, mert már kíváncsi vagyok. Aztán jönnek az elemzések, és azok alapján mehet tovább a menet.

Köszi! :)
Van anyag, csak nem tudom mennyire sűrűn illik mutogatni, gyors tempozni..illetve mik a határok itt!
Egy kisérleti kép volt ez, érdekel a tértorzulás és bele csempésztem magam is de elszúrtam, ezért hibaistás kissé és a szorgalmi lecke.
szia

Ja vagy úúgy. Most már csak Dávid kell összeszedje a kurázsiját :)

Szorgalmi leckébe került. :) Így lett küldve is. Bár én betettem volna portréba is.

Persze, hogy nehéz téma, de fontos. Látom ez mégsem a szorgalmiba került.
Azért csak próbálkozz és barátkozz magaddal, én kíváncsi vagyok rád.

Új hozzászólás