Szem, üveg

Szem, üveg

Szeretem a közvetlen, lényegretörést, de lehet, hogy ez túl egyszerűre sikeredett.

Az egyszerűség abban a tekintetben nem rossz és nem baj, hogy nem kell a néződnek köröket futnia, hogy értelmezhesse, amit lát. Szomorúság, fáradtság, és érdekes, a két arcfél különbözőségének árnyalatai adnak értelmezési utakat is, mert elég jól elválik a bal arcfél, ami inkább a szomorúságé és lemondásé, és a jobb arcfél, ami a kitartásé és erőé. Ez abban a tekintetben fontos megfigyelés, hogy mindig van a portrénál domináns arcfél, és azzal, hogy a két arcfelet milyen müódon mutatjuk, ezt a dominanciát vagy kiemeljük, vagy hátrébb soroljuk, tehát az alkotói eszköztárnak ez fontos eszköze. Köszönöm, várjuk a folytatást! (hegyi)
értékelés:    

Hozzászólások

Ezt is külön köszönöm, csak annyit kérdeznék, bár lehet, nem kéne rá válaszolnod, Zsolt, hadd, dolgozzak vele, hogy a bal-jobb oldalt az alany, vagy a néző szemszögéből mondod? :)

Helo
Egyszerűségében van nagyszerűsége.. és ez a jó benne. Pont ezért is tetszik mert én hajlamos vagoyk a legapróbb dolgokat is túlbonyolítani és elég nehéz így.. Szerkesztése, komposzt is jó, trendi vagy mi :)
Ami az én ízlésemnek kissé lapos azaz lágy azok a tonsusértékek. Nekem így alexpos és túl háttérbe vesző - persze ezt meg lehetne másképp is fogalmazni jellemtulajdonságként.. viszont ezt nem tudom mennyire jellemző rád. Ha igen akkor nem szoltam! :)
Grat!

Az egyszerűség szerintem erény :) De az egyszerűségben felerősödnek apróbb részletek mindig. Például beszédessé válik a dölés, a vágás... :))

Új hozzászólás