Szembesítés

Szembesítés

"A szem a lélek tükre." Mit látsz a macska szemében?

Azon gondolkodtam, hogy hogyan került hozzátok a mi Cilike macskánk... de Cilike még emberesebb méret, megnyugodtam, nem ő az. Akinek van macskája, tökéletesen érti a kérdést, és annak a kép is tökéletesen mesél. A kérdés az Kitti, hogy annak is eleget mond-e a fotó, aki nem macskás? Máshogy mondva könnyebb egy macskás szívét elérni egy macskaképpel, de a cél az, hogy amit mondani akarsz, az mindenkinek átjöjjön, és ebben némi kétségem van amiatt, hogy félrecsúszott a fej és a szem, vagyis mellénéz a kamerának a cica. Minden más oké, elfogadom a vágást is, még a színtorzulás se zavar, de ha már a szem és a lélek, amit keresünk, akkor ha nem is tökéletesen szemből, de azért ennél jobban szembeforduló modell kell, vagyis miközben szeretem ezt a képet, de visszaadom ismétlésre, ha jó viszonyban vagy a cicával, fog neked ő segíteni, hidd el, csak legyél vele türelmes. Más: igyekszem behozni a lemaradást az elemzésben, ne várj rám, küldj képeket, folytasd az első három leckét kérlek! (hegyi)

Hozzászólások

52
Értékelem!

Szia Kitti, helyes a cicád, naygon jó a póz, egyszer nekem is volt szerencsém ehhez, de nem iylen jó vényviszonyok között!
És én is nagyon kíváncsian várom a bemutatkozó fotóidat is! :)

49
Értékelem!

Szia Kitti, üdv a Látszótéren! Elkerülhette a figyelmed, hogy azt kérjük az új tagoktól, hogy ha lehet, az első három leckét küldjék be, mert az a bemutatkozásuk is a csapatnak. Kérlek küldj 1-es, 2-es és 3-as leckét is. :) Várjuk a folytatást, az elemzés is jön nem soká.

Új hozzászólás