Szieszta
...fáradtan, kimerülten, de boldogan, és nyugodtan... Egyiptom, 40 fokban.

Három disznó lenne ez a kép - jó, legyen - de ha Courbet híres képét tekintjük, azaz a női alakot látjuk és ezt a szép beeső fényt, a haj fodrozatát, akkor a boka ugyanolyan fontos, mint ahogy a kis franciás szoknya fodrozat is. Annyira szeretjük a kép jobb oldali részét, mint amennyire szeretnénk a bal oldali részét is. És talán a fotóapparát nyakba akasztó zsinórját ott jobb oldalon egy ilyen minőségű fotós kivehette volna. (szőke)
értékelés:

Hozzászólások

Kedves Bogi!
Én is kíváncsi vagyok a további munkáidra! Nagyon is kíváncsi.

Hát nem véletlenül vagyok ide beregisztrálva teháát valszínüleg vannak fent képeim:D De ha többre vagy kíváncsi belőlem akkor csak szólj és olyanokat küldök amiket eddig magamnak tartogattam:D P.

"Gyere ki a hóra"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mutass valamit!!!!!!!!!!!!!!! vannak képeid???????(fotók),hogy dolgozól (fotózól)?Küldj linket! "Amelyik kutya ugat az nem harap"!!!!!!!!!!!!!!!!!! ):):):):):)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ajánlat? Én írtam valamit. Te tudod hogy miként értelmezed. De jó csaj vagy.XD És üdvözlöm a PASID :D

:):):):):):)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Most akkorát kacagtam.......
ez egy kódólt ajánlat volt??????
Pasim sosem volt! Van egy Kedvesem, akit szeretek.

Szia Bogi. Jó ez a kép tényleg. VAn pasid? XD

Boglárka, olyan, mintha egy pohár, hideg víz után (meg talán más után is) vágyakoznál. Nekem ez tetszik eddig, olyan Almodovar-os lett.

Mint egy Olasz művészfilm jelenet. Nagyon tetszik!! Grat

Elvitte a cica a tappancsaidat :) Jó nagyon a szélesvásznú feeling!

Új hozzászólás