Szivárványos

Az könnyen lehet, hogy félreértek valamit ezzel a képpel kapcsolatban, de nekem ha én csináltam volna, nagyon másra futott volna ki az eredmény, mert valahogy most olyan fád, fáradt az egész, miközben címben meg szivárványosról beszélünk. A kiindulás oké, de miért így lett ez a tónus beállítva? Azzal is vitám van, hogy ez álló, mert így leltár, nincs terünk. Próbáltam valamit barkácsolni, nyilván csak illusztráció, hogy én hogy csináltam volna. Beszéljünk róla, és ha gondolod, várok egy ismétlést, nem kötelezően abban a stílusban, ahogy én mutatom, de valamerre el kéne szerintem mozdulni. (hegyi)

frantisekbalga171013_1jav.jpg

Hozzászólások

7
Értékelem!

Nos, nyilván nem egyszerű, ha nincs elég hely, agyalni kell, háttér mi legyen, lepedő vagy más, megértem. Kinn nehezebb lenne, mert bezavarhat a háttér, ha nem homogén.

6
Értékelem!

Meg kell mondjam, amit korrigáltál jobban tetszik. A cím félrevezető, mert ilyen , azaz szivárványos pisztrángra utalna, a térrel meg gondok akadtak, mert idebenn jobban nem fértem el. Eredetileg a fán szerettem volna elkészíteni a képet, de gyorsan sötétedett, s nem találtam meg a kinti hangulatot, fényeket hozzá.

13
Értékelem!

Szinte belemásztál a fejembe Zoli, köszi.

13
Értékelem!

Mintha kis halak lennének felfűzve egy sokhorgos zsinórra. :) errefelé tol a cím is. A kép valahogy olyan csendes, elmúláshangulatú nekem, és nem csak az őszi levelek miatt.

Új hozzászólás