Eszter az én barátom, szeretem őt nagyon. Jó és kedves ember Ő, na de nem dícsérem agyon.

Tamás, ennek a résznek a szerelőhöz képest sokkal összeszedettebb a ritmikája, és van befejező dramaturgiai pontja. Nagyon jó a játékod, nagyon jó az építkezés a villogó battery-vel, csak sejteni lehet, hogy ugyanaz fog vele történni, mint egy filmen a fegyverrel, ami ha megjelenik, előbb-utóbb el kell, hogy süljön. 3 disznó lett volna, de egész biztos, hogy a vége zárótáncnál picikével többet kellett volna hagyni a sztriptízből. Eszter játéka viszont hiteles, és ha ő is beiratkozik az iskolába, akkor a színészi munkára kap egy disznót. Sőt, kölcsön lehet neki adni a kamerádat is. (szőke) értékelés:

Hozzászólások

András: Jaja, éreztem én is, hogy rövid lesz és hosszabbra is készültünk, csak valamiért rövidebb lett :) Talán elvette az eszemet ez a jány :D :D
Köszönöm a disznókat és megígérem, hogy addig nem szállok le az Eszterről még be nem iratkozik és el nem kezd dolgozni.

Nekem simán csak tetszik. Grat.

Hát ez jó! Nagyon cseles:-)

Tamás-Tamás, nagyon rafinált vagy csak kettesben akartál maradni Barátoddal, kukkolás kizárva ! Jó az ötlet és Ti is, úgy hármasban a kamerával.

Aaaaah, nem ér, ezt előre kitaláltátok. De jó, és tetszik, ügyes/ek vagytok. Grat.

Aureliano: 2 éve május környékén busszal, öltönyben jöttem haza egy rendezvényről. A mellém ülő hölgy megkérdezte, hogy nehezek voltak e az érettségi tételek...pedig akkor 31 voltam :)
Szóval 16 évesen kezdtem bele a filmgyártásba még VHS technikával. 30 éves koromig nem is készült rólam olyan fotó ahol ne lett volna kamera a kezemben :)
a dícséreteket pedig köszönöm a barát nevében is...

Csaltál! Szerintem direkt kimerült akkumulátort tettél be, mert irigy vagy! A barát csinos, a film is jó. Tetszik ez a behajolós, bekérdezős elrendezés. Azt számolgattam, hogy ha 14 évnyi filmezés és 3 évnyi fotózás után vagy most, akkor kábé 10 évesen kezdhettél filmezni, ami szép teljesítmény. Vagy kened magad valamivel?

Új hozzászólás