Eszter az én barátom, szeretem őt nagyon. Jó és kedves ember Ő, na de nem dícsérem agyon.

Tamás, ennek a résznek a szerelőhöz képest sokkal összeszedettebb a ritmikája, és van befejező dramaturgiai pontja. Nagyon jó a játékod, nagyon jó az építkezés a villogó battery-vel, csak sejteni lehet, hogy ugyanaz fog vele történni, mint egy filmen a fegyverrel, ami ha megjelenik, előbb-utóbb el kell, hogy süljön. 3 disznó lett volna, de egész biztos, hogy a vége zárótáncnál picikével többet kellett volna hagyni a sztriptízből. Eszter játéka viszont hiteles, és ha ő is beiratkozik az iskolába, akkor a színészi munkára kap egy disznót. Sőt, kölcsön lehet neki adni a kamerádat is. (szőke) értékelés:

Hozzászólások

34
Értékelem!

András: Jaja, éreztem én is, hogy rövid lesz és hosszabbra is készültünk, csak valamiért rövidebb lett :) Talán elvette az eszemet ez a jány :D :D
Köszönöm a disznókat és megígérem, hogy addig nem szállok le az Eszterről még be nem iratkozik és el nem kezd dolgozni.

28
Értékelem!

Nekem simán csak tetszik. Grat.

37
Értékelem!

Hát ez jó! Nagyon cseles:-)

31
Értékelem!

Tamás-Tamás, nagyon rafinált vagy csak kettesben akartál maradni Barátoddal, kukkolás kizárva ! Jó az ötlet és Ti is, úgy hármasban a kamerával.

30
Értékelem!

Aaaaah, nem ér, ezt előre kitaláltátok. De jó, és tetszik, ügyes/ek vagytok. Grat.

32
Értékelem!

Aureliano: 2 éve május környékén busszal, öltönyben jöttem haza egy rendezvényről. A mellém ülő hölgy megkérdezte, hogy nehezek voltak e az érettségi tételek...pedig akkor 31 voltam :)
Szóval 16 évesen kezdtem bele a filmgyártásba még VHS technikával. 30 éves koromig nem is készült rólam olyan fotó ahol ne lett volna kamera a kezemben :)
a dícséreteket pedig köszönöm a barát nevében is...

36
Értékelem!

Csaltál! Szerintem direkt kimerült akkumulátort tettél be, mert irigy vagy! A barát csinos, a film is jó. Tetszik ez a behajolós, bekérdezős elrendezés. Azt számolgattam, hogy ha 14 évnyi filmezés és 3 évnyi fotózás után vagy most, akkor kábé 10 évesen kezdhettél filmezni, ami szép teljesítmény. Vagy kened magad valamivel?

Új hozzászólás