Szüléim a tanyán

Szüléim a tanyán

Csak úgy nyersen egy régi kép, amolyan család lecke annó 1999. Tudom hogy millió sebből vérzik, kompozícióra, tónusokra stb. Mégis érdekes volt feleleveníteni, hogy mit láttam ebbe a témába 14 éve... Aztán majd meglátjuk mi jön elő most, ha megtalálom a fonalat. :)

Hozzászólások

@Bojtár Tamás Köszönöm Tamás -- feltételezem az látszik, hogy sokkal ösztönösebb mint tudatos. Érdekes így egy-egy lecke megfogalmazása előtt megnézni a hasonló témájú mondjuk úgy "gyökereimet".

@Évi Igen, azaz! De ebben Neked van rutinod... :)

Hangulatos és őszinte kép, hibáival együtt is tetszik.

Az a redőnyzárhibás becsillanásos ize az a fehér folt ami anyukád székénél van? Ha igen, akkor most figyeltem? :)

Kedves Éva! A stíl öltözetre valóban 80-as évek, de ez nem lep meg tekintve ugye hogy nem a fiatal generáció van a képen. :) A nagy fehér izé engem is baromira zavar, mai fejjel lehet kihelyezkedem valahogy, meg úgy általában rendezetlen a kép... (Aki figyel még redőnyzárhibás becsillanást is találhat :D

Kedves Zoltán! Pedig nekem tetszik. Ok, bal oldalon az oszlop, jobb oldalon lent a fehér izé mehet a kukába, de összességében van valami kis nosztalgikus bája az egész képnek. Talán valahol ismerős a helyzet, biztos van nekünk is egy szülős,-nagyszülős kép az albumba. És ha nem írod, hogy '99, lehet azt gondolnám, hogy kemény 80-as évek :)

Új hozzászólás