Találkozás

Találkozás

Jerez de la Frontera, Spanyolország, 2003.05.03.

Olyan, mintha egy kis Rómeó és Júlia film lenne, vagy abból egy részlet, még ezek a narancsok is, ahogy lepotyogtak a fáról, egészen izgalmas dolog. A kép tényszerűségéből és a tárgyszerűségéből csökkentene az, ha az előtérből ez az út-szegélykő már nem szerepelne a képen. Valahogy, ha egy picit közelebb mész ehhez a szituációhoz, akkor lehet, hogy még nem zavarod meg a szereplőket, de egységesebb lenne a szerkezet, mert itt most elindul valami olyan dolog, ami a szoció felé viszi ezt el, miközben ennek lírája van. Tehát a megfigyelés rendben van, csak a kompozícióval van most nekem problémám. A megfigyelésért adom a kettő csillagot, de csak úgy, hogy még mindig visszaadom a Barátság leckét ismétlésre. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Leonard Bernstein című adásomhoz ezt a képed választottam illusztrációnak.

Nagyon köszönöm, Zsolt, az elemzéseket.

Kedvenceim a fáról lehullott narancsok (?), mert azok buktatják le a helyszínt.

Én is erőteljesen vágnék, hogy hangsúlyosabb legyen.

Köszönöm. Lehet, hogy igazad van és alul, valamint jobbra arányosan vágni kéne, eltüntetve a zavaró ferde kőszegélyt is.

Nagyon tetszik. Tudom, hogy okoskodás, és nincs mindég lehetőség az optimumra, de lényegesen közelebb mennék (akár vágással is) hogy a gyerekszerelem jobban az előtérben legyen.:)

Új hozzászólás